Find de smukkeste hundetegn med gravering og præmierosetter til kæpheste

Lad BR Roset blive din trofaste leverandør af sportspræmier. BR Roset leverer blandt andet rosetter i et væld af designs til dig, der mangler præmier som enten privatperson, klub eller forening. Pokaler, medaljer, hundetegn og badge-maskiner er altså alt sammen en del af udvalget og altid at finde på www.brroset.dk.

 

DBVVS

Køb et flot hundetegn med gravering til din firbenede ven

Et hundetegn med gravering fra BR Roset findes i seks forskellige modeller, der hver især fås i seks forskellige farver. Find for eksempel et hundetegn med gravering i form af et kødben, et hjerte eller en cirkel i både stor og lille størrelse. De mange sjove modeller af hundetegn med gravering fås alle i farverne sort, blå, rød, guld, lilla og pink, samt i messing eller rustfrit stål. Du har derfor alt i alt 48 hundetegn med gravering at vælge imellem. Vidste du, at det er lovpligtigt for alle hunde i Danmark at bære et hundetegn med gravering fra de er 4 måneder gamle? Hundetegnet skal graveres med ejers navn og fulde adresse, og i mange tilfælde anbefales det også at gravere et telefonnummer. Hvis din hund bliver væk, kan et hundetegn med gravering nemlig hjælpe den person, der finder din hund, sådan at de hurtigt kan ringe til dig. På denne måde kan du altid vide dig sikker på, at din hund kommer sikkert hjem igen, hvis uheldet er ude.

BR Roset har det største udvalg af præmierosetter til kæpheste

Præmierosetter til kæpheste er rosetter og æresbånd, der er specielt designet til kæpheste, stævner og konkurrencer. Planlægger du derfor et kæpheste stævne, er udvalget af præmierosetter til kæpheste fra BR Roset det helt rigtige sted at starte. Udvalget af præmierosetter til kæpheste er lavet med en krog på bagsiden, sådan at du kan sætte dem sikkert fast på seletøjet. Æresbåndene er i stedet lavet sådan, at de meget præcist kan nå rundt om halsen på hesten. Både æresbånd og præmierosetter til kæpheste, kan bestilles med din helt egen selvvalgte tekst, og er derfor meget populære blandt danske kæpheste entusiaster. Samtidigt fås de altid i farverne rød, blå og grøn, sådan at du helt selv kan bestemme, hvordan din roset skal se ud. Udover præmierosetter til kæpheste, finder du yderligere pokaler, trofæer og medaljer. Pokalerne fås i flere forskellige designs, samt i guld, sølv eller bronze. Det samme gælder for medaljerne, der yderligere fås i en model med bånd — klar til at blive hængt om vinderens hals. Det store udvalg af rosetter fra BR Roset er lavet af det smukkeste singlefaced stainbånd, som det i flere tilfælde er muligt at designe helt selv.

Find de mange valgmuligheder, den hurtige levering og den personlige kundeservice på www.brroset.dk.

 

 

Kategorier