Find Frankford Arsenal og M-Pro 7 våbenpleje hos Sonos

Sonos er jagt-entusiastens legeplads! Deres sortiment er nemlig spækket med fantastisk udstyr, der er sammensat med øje for kvalitet, alsidighed og ydeevne. Dette gælder både for våben, våbenpleje og tilbehør, og du finder derfor alt til jagt- eller sportsskydning på www.sonos.dk.

Sonos

Rens hylstrene med Frankford Arsenal

Frankford Arsenal fremstiller produkter til hylsterrensning og forhandles i stor stil på www.sonos.dk. Dette skyldes blandt andet, at produkter fra netop Frankford Arsenal, er utroligt nemme at blive fortrolige med. Frankford Arsenal er derfor til alle, der gerne vil holde deres udstyr rent og klar til genladning — Hvad end du er nybegynder eller erfaren skytte. Find for eksempel en Frankford Arsenal vådtumbler Platinum Series, der er den store model i serien af Platinum tumblere. Denne tumbler klarer nemt op til 1000 stk. .223 hylstre eller op til 1700 stk. 9mm. Netop dette produkt fra Frankford Arsenal er derfor perfekt, hvis du har brug for at rense mange hylstre ad gangen. Sonos forhandler dog også en mindre model Frankford Arsenal vådtumbler fra samme serie. Denne tumbler klarer op til 300 stk. .223 hylstre eller op til 525 stk. 9mm. Du behøver derfor bare at vurdere dine behov og efterfølgende vælge netop det produkt, der passer netop dig.

Plej våbnet med M-Pro 7 våbenpleje

Mens hylstrene gøres klar til at blive genladt, kunne du med fordel pleje dit våben, sådan at det også er klar til brug. M-Pro 7 våbenpleje er en god serie til netop dette, og findes derfor også i det store katalog på www.sonos.dk. Det brede udvalg af M-Pro 7 våbenpleje fås både som enkeltprodukter eller som hele rensesæt, der for eksempel er velegnede til nye jægere, som mangler lidt af det hele! M-Pro 7 våbenpleje er derfor heller aldrig svært at bruge, sådan at alle kan få gjort deres våben rengjort og klar til en ny tur i marken. Ethvert M-Pro 7 våbenpleje-produkt er naturligvis gennemtestet, hvilket betyder, at netop disse produkter sikrer dig den bedste rensning og effekt, sådan at dine våben bliver tæt på så gode som nye. Find alt fra M-Pro 7 Gun Oil til M-Pro 7 Bore Gel og læs i detaljer om, hvordan produkterne bruges på www.sonos.dk. Alle M-Pro 7 våbenpleje-produkter forhandles desuden til gode priser, da man hos Sonos mener, at et rent våben burde være tilgængeligt for alle og enhver.

Besøg www.sonos.dk, hvis du vil læse mere om Frankford Arsenal, M-Pro 7 våbenpleje eller dine mange andre muligheder for rensning og vedligeholdelse af dit jagtudstyr!

Kategorier