Foam Clay til kreativ leg og et Posca tusser sæt kan findes hos CCHobby

CCHobby sælger alt i hobbyartikler til kreative og nysgerrige børn og voksne. Læs mere om Foam Clay og om Posca tusser sæt her.

CCHobby

Foam Clay i forskellige farver

CCHobby sælger mange forskellige spændende hobbyartikler til kreativt brug, og der vil helt sikkert være nogle super spændende ting, som du vil synes godt om, hvis du kan lide forskellige former for kreativ udfoldelse og skabende leg. Der er bl.a. et bredt udvalg af det sjove Foam Clay i mange forskellige farver, som kan bruges til at formgive, at modellere og skulpturere figurer, som selv tørrer ved stuetemperatur. Der er mange forskellige farver, og det klistrer ikke til huden og sviner slet ikke. Derfor er det genialt til børn og voksne, der kan lide at formgive. Foam Clay er en skumagtig masse, som ligesom har en masse små kugler i sig, og det er virkelig let at formgive med, og kan også bruges til at beklæde former og figurer med i fx træ, styropor, papmaché og andet. Det kan give en sjov overflade, som tørrer op og bliver hård. Foam Clay er alle tiders gave.

Smart Posca tusser sæt

CCHobby sælger også mange forskellige tegneredskaber og maleartikler til både voksne og børn, der kan lide at arbejde med overflader. Der er bl.a. et flot udvalg af Posca tusser sæt i butikken, som fås i mange forskellige størrelser og med mange forskellige farver. Der er sæt med enormt mange tusser og med færre, og du kan finde uendeligt mange nuancer og farver i butikken. Posca tusser sæt er smarte til dig, der vil kunne tegne på andet end papir. De er nemlig gode til at tegne på mange forskellige overflader med, som fx mursten, træ, plastik, metal og meget andet. Derfor er Posca tusser et hit iblandt graffitimalere, men de kan selvfølgelig også bruges på mange andre måder. Hvis du har noget der hjemme, som du synes trænger til lidt farver, så er de jo perfekte: et møbel, en væg, en potteplante. Køb Posca tusser sæt i butikken til gode priser.

Kategorier