Hobby Bien sælger alt fra stansemaskiner til maleredskaber og tegneredskaber

Hos Hobby Bien finder du et bredt udvalg af hobbygenstande, værktøj og mateialer. Læs mere om en stansemaskine og om maleredskaber og tegneredskaber her.

 

 

Hobby Bien logo

Stansemaskine velegnet til papirarbejde

Hos Hobby Bien kan du finde mange forskellige super gode værktøjer, materialer og redskaber til et aktivt og kreativt hobby liv. Der er bl.a. mange forskellige redskaber til papirklip, og et af de nyeste skud på stammen er en stansemaskine, som er helt genial til papirarbejde. Man lægger papiret imellem to skæreplader med en die og kører det i gennem die cutting maskinen, og så får man en helt perfekt udskæring, som ser virkelig smuk ud, og der er mange forskellige måder og motiver man kan skære ud med stansemaskinen. Der er en grund til at den er blevet så populært i hobbymiljøet, for den giver nogle helt perfekte udskæringer, som helt sikkert vil være sjove for dig at arbejde med. De mange forskellige muligheder gør den perfekt til et kreativt menneske, som kan lide at klippe i papir, men gerne vil lave perfekte udskæreringer. Læs mere om en stansemaskine på hjemmesiden hobbybien.dk.

Diverse maleredskaber og tegneredskaber

Hobby Bien sælger mange forskellige male- og tegneredskaber, som vel også er det mest klassiske værktøj til et aktivt hobbyliv. Kan du lide at tegne og vil gerne prøve kræfter med maleriet? Så er det her du skal kigge. Her er nemlig mange forskellige muligheder. Du kan selvfølgelig kaste dig direkte ud i oliemaleriet eller akrylmalingen, men det er måske et stort skridt at tage, da de kræver en del teknisk viden (især olien), og desuden nogle halv-dyre maleredskaber og tegneredskaber. Et mindre og måske mere oplagt skridt er akvarellen, som er utrolig let at arbejde med, og som man desuden også kan lege med på en anden måde, da man maler på papir og ikke lærred. Man splatter jo ikke bare lige et lærred til med oliemaling for 200 kr for at prøve, hvordan det ser ud, men det kan man altså gøre med akvarellen. Læs mere om de mange forskellige tegneredskaber og maleredskaber på hjemmesiden.

Kategorier