Hos CCHobby finder du bl.a. tekstilfarver og tusser til kreative udfoldelser

CCHobby har alt i hobbyartikler, og hvis du elsker at udfolde dig kreativt, så læs med her om udvalget af bl.a. tusser og tekstilfarver.

CCHobby

Praktiske tekstilfarver

De fleste børn elsker at male og tegne, uanset deres alder, for der er noget magisk over hvordan håndens bevægelser bliver til streger, former, farver og flader på papir eller lærred. Det er naturligvis sundt og stimulerende for børn i alle aldre at få papir og farveblyanter lagt foran sig, men man kan imidlertid også udfordre dem mere og lade dem male på andre ting. Ex på tøj. Med tekstilfarver kan du med dine børn male og farve tøj og skabe permanente billeder, mønstre og farver på ex bomuld. Tekstilfarve kan du købe hos CCHobby, som har et kæmpe udvalg af hobbyartikler til nærmest alle slags kreative udfoldelser, og de har et stort udvalg af tekstilmaling. Malingen minder om akrylmaling og er let at blande og bruge, og så sidder den fast på tøj, selv efter vask. Prøv at køb nogle hvide t-shirts eller find nogle gamle t-shirts frem fra skabet og stik dine børn en hver samt en ordentlig omgang tekstilfarve, så skal du se løjer.

Tusser i høj kvalitet

CCHobby har alt i tegne- og maleredskaber, og du kan med sikkerhed finde inspiration på siden www.cchobby.dk, hvor du kan finde det kæmpe udvalg. De har hobbyartikler til enhver kreativ sjæl, uanset arbejdsmetode, medium, materiale eller interesse. Deres gode produkter fremmer kreativiteten og giver de bedste forhold, for at ideerne kan spire og blive til virkelighed. Deres udvalg af tusser dækker både farvede tusser til børn i store sæt, der indeholder mange forskellige farver, samt voksentusser, der bruges til at skrive i kalenderen, tegne lidt, tage noter osv., samt super gode tegnetusser. Du kan også finde et stort udvalg af Posca i butikken, som kan bruges til at tegne eller male på nærmest hvad som helst. De er fede, hvis du skal udsmykke ex dine potteplanter, dit skateboard, dit køleskab, en væg eller noget helt andet. Find alt, hvad du skal bruge i butikken af gode tusser.

Kategorier