Køb slidstærkt Sandnes og Navia Trio garn i uld

Køb det anerkendte Navia og Sandnes garn hos Siki Garn & Helse ApS, der leverer til hele Danmark. Vi kommer til at kigge på mærkerne og nogle af garnserierne fra disse to i denne artikel.

Siki Garn & Helse ApS

Køb Sandnes garn, der bruges til mange af Petite Knit strikkeopskrifterne

Sandnes garn har en lang historie og er et must til strikkeglade danskere, der vil mærke den bedste kvalitet. De er ikke blot førende i design, men også i kvalitet. Garnmærket fra 1888 har bl.a. udviklet fritidsgarn og kartegarn, du kan finde på sikigarn.dk. Den norske fabrik har også indgået et samarbejde med verdenskendte Petite Knit, der udvikler garnopskrifter. Deres garn er derfor også at anbefale, hvis du kaster dig ud i en af de skønne strikkeopskrifter fra Petite Knit. Norske Sandnes garn fås i serier som Børstet Alpakka, Duo, Kos, Line og Mandarin Petit. Garn fra Sandnes er i en kvalitet, der er svær at modstå, når man først har vænnet sig til den. Siki Garn & Helse ApS fører dog også andre berømte mærker, du bliver nødt til at prøve.

Vamset Navia Trio uldgarn af australsk og færøsk uld hos Siki Garn & Helse ApS

Oplev Navia Trio, der, som navnet antyder, er 3-trådet garn. Foretrækker du slidstærkt uldgarn? Så er Navia Trio det perfekte valg til dig. Garnkvaliteten består af en kombination med shetlandsk, færøsk og australsk uld. Det giver det en dejlig vamset og blød karakteristika, der er uimodståelig. Det er perfekt til fremstilling af mange typer tøj, som skal kunne holde personen varm selv i meget kolde omgivelser. Hvis du mangler en god uldcardigan eller en striktrøje, så overvej derfor Navia Trio garn, der også kan benyttes til huer, vanter og meget mere. Ved at købe Navia Trio eller andre typer garn for mere end 400 kroner, så sparer du fragten. Så tøv ikke med at købe godt ind med farver, hvis du foretrækker Navia Trio garn. Du kommer kun til at vente 1-3 på leveringen.

Siki Garn & Helse ApS fører alt i Sandnes og Navia garn fra deres brede katalog, der også indeholder et stærkt udvalg fra mærket Snældan. Dette brand er yderligere beskrevet online.

Kategorier