Kom godt fra start med strikkeopskrifter og DROPS Kid Silk garn

Garnværkstedet er altid klar til at levere garn i førsteklasses kvalitet, til dine næste strikkeprojekter. Her finder man f.eks. både lækkert garn fra DROPS - deriblandt DROPS Kid Silk -, Sandnes og Filcolana, og desuden også en masse spændende strikkeopskrifter der kan give én inspiration, hvis man ikke helt ved hvad ens nye strikkeprojekt skal være. Læs mere om både butikken og kataloget i artiklen herunder.

Garnværkstedet

DROPS Kid Silk

Der er altid et bredt udvalg af godt garn at vælge imellem, når man handler hos Garnværkstedet. Det gælder også i kategorien DROPS, hvor man blandt andet har mulighed for at købe DROPS Kid Silk lige nu. DROPS Kid Silk lever helt op til ens forventninger, hvis man har strikket med DROPS garn før. Det betyder at kvaliteten er helt i top, og at der med sikkerhed vil komme et rigtig fint og blødt slutprodukt ud af det når man strikker med DROPS Kid Silk, hvad end man gerne vil strikke et par handsker, en fin sweater eller et par gode vanter. Se udvalget af kvalitets garn fra DROPS Kid Silk serien hos www.garnvaerkstedet.dk allerede i dag.

Gode strikkeopskrifter

Udover selve garnet, finder man blandt andet også en masse godt strikketilbehør hos Garnværkstedet, samt gode strikkeopskrifter. Kom godt fra start med strikkeopskrifter fra siden, uanset om du er nybegynder, eller har strikket i mange år, men bare mangler lidt inspiration. Udvalget med strikkeopskrifter tæller i skrivende stund blandt andet strikkeopskrifter fra PetiteKnit, Mille Fryd, Geilske opskrifter og Camijoknit strikkeopskrifter, så der er nok at gå i gang med.

Besøg Garnværkstedet og se hele det flotte udvalg af garn, deriblandt DROPS Kid Silk, samt inspirerende strikkeopskrifter. Husk at du altid har mulighed for at henvende dig til kundeservice med eventuelle spørgsmål, hvis du er i tvivl om et eller andet.

Kategorier