Kom i julestemning nu med alt i garn, hækling og strik

Elsker du bare alt i garn, hækling og strik, og trænger du til et ungt look på dine ting, så hjælper søde og unge Josefine fra Min kreative verden dig. Lige nu kan du med hækling lave det flotteste julepynt. Er du til alt i garn, hækling og strik, finder du for eksempel hendes egne opskrifter. Og hun har skrevet 7 bøger! Du får opskrifter på små dyr, og du kan se de flotteste striktrøjer. Besøg hendes hjemmeside nu, få inspiration til julen til konkurrencedygtige priser og mulighed for fri fragt.

Min kreative verden

Vælg 10 opskrifter med pynt i hækling til juletræet fra Min kreative verden

Kan du lide hækling, så kan du finde 4 forskellige opskrifter på julekugler. Du finder også 2 slags "sukkerstænger" og bolcher i hækling. Hendes kræmmerhuse og små, hæklede julesokker til juletræet er også værd at bemærke. Alt det nævnte i hækling er i rødt og hvidt, og de fleste af julekuglerne samt flere af sokkerne er suppleret med lidt guld.

Ud over juletræspynt kan du lave julenissen, Noah, i hækling. Han har grønne bukser og en rød nissehue på og er klar til at flytte ind til dig. Find ham på minkreativeverden.dk.

I opskrifterne får du at vide, hvilken hæklenål og hvilket garn, du skal bruge. Når du laver hæklet julepynt, får du noget unikt, som ingen andre ikke har.

Lav alt i garn, hækling og strik til julegaver ‒ begynd i dag

Du kan hækle eller strikke de sødeste trøjer. Hvis du kender folks størrelse og stil, er du klar til at lave perfekte julegaver i hækling og strik. Med alt i garn kan du lave personlige julegaver. Du kan lave alt fra nuttede dyr til babyer til perfekte studenterborde. Du kan strikke skønne trøjer til børn og voksne i mange forskellige farver. Til børn er der også de fineste huer og pandebånd og hvorfor ikke lave en nissehue til din datter i strik her til jul? Det kan måske fjerne dine sorger og bekymringer, fordi når du skal koncentrere dig om at lave hækling eller strik, har du ikke samtidig tid til at bekymre dig. Køb almindeligt uld, merino, bomuld ‒ kort sagt det hele inden for garn.

Find mere inspiration på hjemmesiden eller i Josefines bøger. Alle opskrifter er letforståelige og begyndervenlige. Når du har valgt, hvad du kunne tænke dig at hækle eller strikke, bestiller du bare et kit med opskrift og garn samt hæklenål eller strikkepinde. Husk en eller flere af de lækre bøger. Ønsker du at være meget kreativ, får du mulighed for fri fragt. Læg det i julekurven på minkreativeverden.dk.

Kategorier