Påbegynd dit næste strikkeprojekt med et Petiteknit mønster og Filcolana Tilia garn

Maskefabrikken sælger garn i høj kvalitet til alle slags strikkeprojekter. Find bl.a. Tilia fra Filcolana eller opskrifter fra Petiteknit.

Maskefabrikken

Petiteknit mønstre i papirform

Uanset om du er strikkeentusiast, nybegynder eller ekspert så skal du have et godt pålideligt sted at købe garn og strikkepinde. Hos Maskefabrikken kan du finde enormt mange forskellige garntyper fra mærker som Filcolana, ONION, BC, Maylower, Lammy og mange flere. Der er garntyper fra hele verden i sortimentet, bl.a. kid mohair silk, alpaca, merinould etc., og du får altid leveret dine varer inden for 3 hverdage. De sælger også strikkeopskrifter fra bl.a. Petiteknit, som laver smukke opskrifter til både børn, unge og voksne. Der er smukke strikketrøjer, cardigans, bodystockings til børn, elefanthuer, huer, nederdele, veste og meget mere fra Petiteknit, og du kan selv vælge farve til dine opskrifter, så du kan få din strikketrøje lige som du ønsker den. Opskrifter kan være en god måde at strikke på, da det kræver meget øvelse selv at deigne og udvikle mønstre at strikke efter. Der findes et stort udvalg fra Petiteknit på www.maskefabrikken.dk, som også forhandles i papirform, så du ikke skal have din computer tændt, når du strikker.

Tilia fra Filcolana

Maskefabrikken har naturligvis et stort udvalg af Filcolana garn, som jo er en af de bedste producenter. Der er flere forskellige smukke garntyper fra dette gode mærke, der i over 40 år har været førende i Danmark inden for kvalitetsgarn. Du kan bl.a. finde deres smukke Filcolana Tilia garn, som er lavet af en blanding af mulberrysilke og kid mohair. Tilia fra Filcolana kan blandes med fx Arwetta eller ONION No. 4, men kan også bruges rent. Det er enormt blødt, da det er lavet af 70% super kid mohair og 30% mulberrysilk, og da sliken er enormt stærk bliver det også et ret slidstærkt garn. Det er et meget blankt garn, da super kid mohair er mere blankt end uld, og silke jo også er kendt for at være en af de blankeste garntyper. Læs mere om bl.a. Tilia fra Filcolana samt mange andre smukke og bløde garntyper på maskefabrikken.dk, hvor du helt sikkert kan finde præcis det garn, du skal bruge.

Kategorier