Påbegynd dit næste strikkeprojekt med lækkert Hey Mama Wolf garn eller Onion garn

Hos Ecoknitting kan du finde et bredt udvalg af lækkert økologisk og GOTS-certificeret garn til gode priser. Læs bl.a. om Hey Mama Wolf garn og om Onion garn her.

Ecoknitting

Hey Mama Wolf garn

Hos Ecoknitting kan du finde et bredt udvalg af 100% øko garn til konkurrencedygtige priser. Der er mange forskellige producenter, som laver super flot garn i mange forskellige smukke farver, som kan passe til dine strikkeprojekter. Der er bl.a. et flot udvalg af strømpegarn fra Hey Mama Wolf garn, som kommer fra Tyskland og er farvet med plantebaseret farve. Ildsjælen bag projektet hedder Jule Kebelmann, og hvis der er en farve hun ikke kan finde, så går hun i skoven for at finde planter til at håndfarve garnet. Hey Mama Wolf garn er virkelig garn i bedste kvalitet og det kommer i mange forskellige super smukke farver og bløde kvaliteter til at strikke strømper og andre stykker strikketøj af. Det er 100% økologisk og alt garnet er håndfarvet. Hvis du har et projekt og skal bruge noget smukt og rigtig blødt garn, så tjek Hey Mama Wolf garn ud på hjemmesiden www.ecoknitting.dk. Se fx det flotte cochenille + indigo garn.

Onion garn i mange nuancer

Hos Ecoknitting kan du også finde garn fra Onion garn, som laver nogle smukke farver i mange forskellige nuancer. De bruger uld fra Australien og bomuld fra Tyrkiet og Indien. Al garnet produceres derefter i Italien. Det er 100% økologisk som alt andet på siden. De har forskellige smukke garntyper, bl.a. en med 70% økologisk uld og 30% nældefibre, som giver garnet et flot perlemorsskær. Onion garn kommer i mange flotte farver, og du vil helt sikkert kunne finde nogle flotte nuancer til dine strikkeprojekter. Når man skal strikke en trøje, et par strømper eller noget helt andet, så er det vigtigt at finde noget garn, man kan lide at arbejde med og som har smukke farver, for det tager trods alt tid at lave en strikketrøje, så det er da bedst, hvis den også er smuk. Onion garn er blødt og smukt, og der er forskellige typer og tyngder. Du kan helt sikkert finde en god type til dit næste projekt.

Kategorier