Siki Garn & Helse ApS: Alt i Navia Duo og Sandnes Sunday garn til konkurrencedygtige priser

Hos Siki Garn & Helse ApS bliver du altid mødt af et venlig og hjælpsomt team af garnentusiaster, der står klar til at hjælpe dig med at navigere det store udvalg af kvalitetsgarn, de har samlet i deres webshop. Der finder du nemlig alt fra Sandnes Sunday garn til Navia duo og et væld af tilbehør, som kan hjælpe dig både godt i gang og godt i mål med dit næste strikkeprojekt.

Siki Garn & Helse ApS

Sandnes Sunday garn i 100 % merinould

Sandnes Sunday garn er et oplagt valg for både nybegyndere og garvede strikkere, der ønsker garn i den bedst mulige kvalitet. Det er nemlig lavet i 100 % merinould, som ikke blot er behageligt at arbejde med, men som også efterfølgende er behageligt at have på. Merinould har nemlig mange gode egenskaber, der har gjort uldtypen til en af de mest populære på markedet. Sandnes Sunday garn kan desuden både strikes med enkelt og dobbelttråd og tilmed blandes med andre garntyper, alt afhængigt af hvilket projekt du giver dig i kast med. Derfor er det også blevet en naturlig del af sortimentet hos Siki Garn & Helse ApS, der forhandler Sandnes Sunday garn i mange farvevarianter til fair priser. 

Navia Duo giver dig alle uldens gode egenskaber

Foretrækker du en anden uldtype til dit projekt, så kan du i stedet kaste blikket på garnudvalget fra Navia Duo.  på www.sikigarn.dk rummer nemlig garn fra mange forskellige producenter og serier, hvorfra Siki Garn & Helse ApS udelukkende har valgt det bedste. Navia Duo garn udmærker sig ved at indeholde en blanding af både færøsk og shetlandsk uld og australsk lammeuld, som gør garnet dejligt både at arbejde med og have på. Derfor egner Navia Duo sig til rigtig mange forskellige typer strikkeprojekter lige fra strømper til sweatere – ikke mindst da garnet forhandles i mange farvevarianter.

Tøv derfor ikke med at kigge forbi udvalget på sikigarn.dk, hvis du er på udkig efter garn til strik. Siki Garn & Helse ApS har nemlig gjort det nemt for dig at finde det rigtige. Ikke mindst da teamet altid er til at få fat på, hvis du har spørgsmål i forhold til Navia Duo, Sandnes Sunday garn eller et helt tredje produkt.

Kategorier