Skønt campingtilbehør, såsom picnickurve, hos HaveHobby.dk

Elsker du bare haven? Så besøg HaveHobby.dk. Du finder et stort udvalg af haveartikler og får hjælp til alt, hvad du ønsker, inden for lækkert udstyr og nyttige produkter til haven. Du kan med fordel supplere det med ude- og campingtilbehør,  såsom picnickurve, gryder, campingborde- og stole samt telte. De kender både dine almindelige og særlige behov til haven, og du får god service oven i købet.

Havehobby.dk

Imponerende udvalg af alt i campingtilbehør

De fleste campister har det til fælles, at de gerne vil have frisk luft, og derfor har du som campist brug for udstyr, så du kan nyde udelivet. Skal dit campingtilbehør være noget særligt? Find for eksempel gryder i flotte farver. Eller er du typen, der kører en tur ud det blå for at spise frokost? Så er sammenklappelige borde og stole lige noget for dig. Eller hvad med en skovtur på et anstændigt niveau? Du får et stort udvalg af picnickurve. Campingtilbehør er ofte mere farverigt, end hvad mange vælger til deres hjem, og gryderne fra HaveHobby.dk er ingen undtagelse. Er din yndlingsfarve metallic græsgrøn, blå eller vinrød? De er alle i rustfrit stål, og du kan selvfølgelig også vælge dem i almindelig stålfarvet. Gryderne er camping egnede, for de er lette og kan stables.

Picnickurve - når der skal være stil over skovturen

Du kan også gå på opdagelse i et stort udvalg af picnickurve, som indeholder bestik og service. Det er fine, flettede kurve, og de er beklædt med for, som giver den rette skovtursstemning. Du kan få dem med eller uden ruminddeler samt i rektangulære eller cylindriske forme. Nogle af pickickurvene indeholder endda køletaske og picnictæppe samt salt- og pebersæt. Brug dem til udflugter fra campingturen eller fra dit hjem. Vælg din picnickurv til enten 2, 4 eller 6 personer. Havehobby.dk tilbyder for eksempel en luksuspicnickurv til 6 personer med køletaske, salt og pebersæt og picnictæppe. Kurven er i pileflet og det ternede for i bomulds-/polyestermix. Vinglassene er i rigtigt glas. Picnickurven er forsynet med skulderstrop, så du let kan bære den. Nyd turen med den perfekte picnickurv for dig. Du kan dog også vælge kurve til 4 personer, hvor der endda er tænkt på proptrækker og porcelænskopper til kaffen. Service og glas er godt sikret i stropper. Sidste men ikke mindst kan du tjekke pickickurve til 2 personer ud. Vil du gøre indtryk på din kæreste? Så er picnickurven til 2 personer ideel til en romantisk udflugt fra jeres campingtur. Med køletasken kan du holde champagnen iskold og hjerterne varme. Den er et must-have stykke campingtilbehør.

Som campingtilbehør for dig som campist i telt er det sammenklappelige bord og de tilhørende klapstole meget praktiske at tage med til campingpladsen. Og glem ikke en picnickurv til jeres udflugter. Find dit campingtilbehør og -udstyr på www.havehobby.dk.

 

 

Kategorier