Slagtøj Centret forhandler trommeskind

Det er altid vigtigt, at du finder det helt rigtige tilbehør til dine trommer, så du får den bedste lyd. Hos Slagtøj Centret er du helt sikker på at finde netop dette, da de sørger for høj kvalitet. De er Danmarks mest specialiserede værksted, og kan derfor også love trommeskind i højeste kvalitet.

Slagtøj Centret

Slagtøj Centret lægger vægt på god kvalitet

Slagtøj Centret blev grundlagt i 1980, og har siden sin begyndelse haft service, rådgivning og kvalitet i fokus. Virksomheden forhandler alt i slagtøj, det gælder både el-trommer, akustiske trommer, orkester slagtøj og mere. Slagtøj Centrets værksted er kendt i hele Norden, netop grundet deres effektive produkter, samt ekspertise og håndværk. Med mere en 40 års erfaring, er virksomheden uden tvivl det rette sted at besøge, uanset om det er tilbehør, nyt slagtøj eller reservedele du mangler. Virksomheden forhandler kun gode mærker, der er kendt for at lave produkter i kvalitet. Slagtøj Centret ved nemlig hvor vigtigt det er, at man er inspireret når man spiller. Foruden deres fantastiske produkter, kan virksomheden også hjælpe med rådgivning og service. De er med under hele forløbet, både før, under og efter handelen, så du er helt sikker på at være tilfreds. Er du interesseret i at anskaffe trommer, eller har brug for hjælp til reservedele, så tag ind forbi slagtojctr.dk.

Remo trommeskind med dobbeltlagsskind

Med trommer er det vigtigt at du vælger det rette skind, da det har meget at sige i forhold til den lyd, du ønsker. Hos Slagtøj Centret har de et stort udvalg af trommeskind, der kommer i forskellige varianter. Du finder trommeskind fra mærker som Remo, Evans og Aquarian. I udvalget af trommeskind kan du finde enkeltlagsskind, dobbeltlagsskind, trommeskind med dæmpning og special trommeskind. De er alle sammen enten hvide eller gennemsigtige. Det er dog også muligt at købe et trommeskind med farve, hvilket kan give dine trommer et mere personligt look. Er du kendt med trommer, ved du helt sikkert, hvad du er på udkig efter. Er der dog spørgsmål, kan du altid kontakte dem. De står klar til at hjælpe med valg af trommeskind, så du er sikker på at få det helt rigtige med. Foruden rådgivning kan de også hjælpe med at udskifte trommeskindet og stemme dine trommer. Du kan altid regne med, at slagtojctr.dk har, hvad du skal bruge, når det kommer til trommer og slagtøj.

Slagtøj Centret er ikke bare en traditionsbundet virksomhed – de følger med tidens trends, og står altid klar til at hjælpe nybegyndere såvel som professionelle.

Kategorier