Få lavet et flot microcement gulv i dit hjem af dygtig møbelsnedker i Aarhus

Hos Borghus Design kan du finde super eksklusivt nyt nordisk design inden for gulve og møbler. Skal du bruge en møbelsnedker med en unik stil eller drømmer du om et microcement gulv, så læs med her.

Borghus Design

Møbelsnedker i Aarhus

Borghus Design er din møbelsnedker i Aarhus, hvis du vil have en helt unik stil og et fantastisk øje for nordisk design. De laver nogle fantastiske møbler, hvor de bl.a. blander lækkert træ med indfarvet epoxy. Deres River table er et godt eksempel på dette, hvor en stor massiv træplade bliver skåret igennem i en flot flod-form, som så fyldes op med indfarvet og halvgennemsigtigt epoxy bagefter. Bagefter pudses det hele og nivelleres. Det er et mesterværk, og disse møbelsnedkere ved virkelig hvad de laver. Der er forskellige designs på deres hjemmeside, som du kan vælge imellem, men du kan også bestille en møbelsnedker hjem til en skræddersyet opgave. Find hjælp til indretning og til nogle af de flotteste møbler på markedet på siden, hvor du helt sikkert vil kunne finde inspiration til et smukt nyt nordisk designerhjem. Der er mange forskellige smukke designvarer, som de er eksperter i, og du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde noget, der passer til dig.

Microcement gulv

Borghus Design er baseret i Jylland, i Aarhus og vil kunne hjælpe dig med at få indrettet dit hjem, lige som du vil have det. Især hvis du elsker nyt nordisk design, rå overflader, smukke store massive træplanker og den slags, så er det lige noget for dig. De laver også microcement gulve, og dette er en af den ny nordiske stils klassikere. Et microcement gulv er super flot og har en råhed over sig, som får en til at tænke på et industrilokale, som er blevet shinet op til nyt brug. Det er super let at have, let at rengøre og super slidstærkt. Et micocement gulv er et sundt gulv, som ikke giver sig, som holder og som bliver ved med at være flot. Der er mange forskellige fordele, som du kan læse om på siden. Det er super slidstærkt, og kan også bruges til vådrum.

Kategorier