GrusDirekte.dk leverer jord og granitskærver til mange formål

GrusDirekete.dk sælger både jord, grus, granitskærver, sand og leverer direkte til din dør altid til tiden. Læs mere her. 

GrusDirekte.dk

Få leveret jord ind over hækken

GrusDirekte.dk leverer lige til din dør, og de har alt fra jord, grus, sand, sten, granitskærver, træflis, naturgødet jord, kompost, rullegræs og meget mere i deres sortiment til nogle af landets bedste priser. Få levering ind over hækken til en super pris, hvis du skal grave ud, lave bede, indkørsel, mure eller lægge terrasse. De kan klare selv besværlige leveringsopgaver og har landsdækkende service – også på Bornholm. De leverer bl.a. mange forskellige slags jord til forskellige formål. De har naturgødet jord til at plante og til bede, drivhuse, træplantning, haveanlæg og meget mere. I sortimentet finder du bl.a. harpet muldjord, plænemuld og kompostberiget muld. Hvis du skal lægge græsplæne, så er plænemuld den bedste jordtype, som giver græsset de bedste muligheder for at gro. De leverer også rullegræs iblandt meget andet. Du kan helt sikkert finde den slags jord, du skal bruge i butikken, som giver dine planter de bedste forhold.

Granitskærver til mange formål

GrusDirekte.dk leverer også grus og granitskærver. Hvis du skal lægge indkørsel, så er der mange der bruger små granitskærver, som også er perfekte til forhaven imellem fliserne. De har mange gode egenskaber, og de kan også blandes med jord, hvor de vil være med til at ilte jorden, hvilket vil give jorden bedre egenskaber. Det kan hjælpe planter med at gro lettere, og derfor er de også gode til, hvis du skal anlægge have eller bed. Desuden kan de lægges omkring træer eller bede, hvor de vil fungere som dræn, da vand let siver igennem dem og på den måde hurtigere kommer ned i jorden, i stedet for at lægge sig ovenpå som et spejl. Der er forskellige granitskærver i forskellige størrelser, som du kan købe til gode priser, og de leveres enten i bigbags (1 ton) eller med grab, selv indover din hæk hvis du har brug for det, eller læsset af et lad uden for huset.

Kategorier