Inpro A/S forhandler flotte marmor fliser og bordplader i natursten

Inpro A/S har snart 20 års erfaring med natursten. Skal du bruge marmor fliser eller bordplader i natursten, så er det hos dem, du skal lede.

Inpro A/S

Flotte marmor fliser

Inpro A/S har mange års erfaring med natursten, og importerer sten fra hele verden. De har tæt samarbejde med stenbrud over hele verden, alt fra Kina, Israel til Sydamerika samt Italien, Frankrig, Grækenland, Østrig, Ægypten og mange flere lande. Når de besøger et stenbrug, så er det finish de kigger efter. Der er mange forskellige måder at skabe finish på en flise, fx kan marmor fliser både være tromlede, matslebne eller polerede, og det giver en stor forskel. Når du ændrer overfladen, ændrer du stenen. Hvis du skal bruge flotte marmor fliser til dit hjem, så er det helt sikkert hos inpro.dk du skal henvende dig. Deres udvalget er enormt stort, og du kan helt sikkert finde lige de farver, du drømmer om. De har både sort, hvid, og enormt mange forskellige cremede eller farverige slags marmor fliser i butikken. De har showroom både i Billund og Køge, så du kan komme forbi og se og røre ved de forskellige smukke eksempler.

Bordplader i natursten

Leder du efter en bordplade i natursten, så har Inpro A/S enormt mange forskellige at vælge imellem. Du kan bl.a. finde en super smuk skiferbordplade til en god pris i butikken. Skifer er en meget lagdelt stentype, og derfor kan man få nogle meget smukke flade stykker, som bevarer den naturlige overflade. En sådan bordplade i natursten skal man passe lidt på og huske at give en lille kærlig hånd en gang imellem, men så er det heller ikke værre. Det er klart at en ikke-poleret overflade er lidt mere skrøbelig end en glatpoleret overflade, så man skal passe på man ikke ridser den alt for meget, men den ser fantastisk smuk ud. En smuk mørk skiferbordplade er helt fantastisk. Læs mere om deres bordplader i natursten på hjemmesiden, hvor der er mange forskellige at vælge imellem til gode priser.

Kategorier