Kragelund Tagrens tilbyder bl.a. rensning af træterrasse og facaderens på din bolig

Hos Kragelund Tagrens har man specialiseret sig i alt der har med rensning af træterrasse, facaderens, algerens og lignende services at gøre. Med effektive metoder sørger man for at dit hus kommer til at fremstå flot og algefrit igen, eller at træterrassen ved sommerhuset bliver flot igen. I artiklen herunder kan du læse mere om nogen af fordelene ved at bestille rensning af træterrasse, facaderens og lignende service.

Kragelund Tagrens

Rensning af træterrasse

Er der noget mere dejligt, end at sidde på træterrassen en sommermorgen i juli, og nyde morgenkaffen i solen? Træterrasse er en skøn ting, men bliver desværre med tiden angrebet af alger, vind og vejr. Heldigvis er det faktisk lettere at sørge for at ens træterrasse holdes flot og stærk end mange måske tror; man kan blandt andet bestille rensning af træterrasse fra Kragelund Tagrens. Her har de nemlig specialiseret sig i at gøre din terrasse flot igen, via effektive metoder, der er hårde ved skidtet, men nænsomme ved træet. En rensning af træterrasse er forholdsvis hurtigt overstået, og kan samtidig klares for overraskende fair priser. Resultatet er dog ikke til at tage fejl af. Klikker du ind på www.kragelundtagrens.dk kan du blandt andet se før og efter billeder fra nogen af de træterrasserense opgaver virksomheden har udført.

Facaderens på din bolig

Foruden rensning af træterrasse udfører man også en række andre services på ejendomme hos Kragelund Tagrens. Blandt andet kan du bestille dem til at udføre facaderens på din bolig. Enhver facade på ejendomme vil med tiden blive påvirket af alger, mos, forurening fra biler og lignende, som ikke kun gør facaden grimmere, men samtidig også kan mindske levetiden, og blive rigtig dyr at få ordnet. Men med en facaderens kan man som regel undgå disse kvaler. Ved en facaderens påfører man et algebehandlingsmiddel på facaden, som regnen med tiden skyller væk. Den proces kan tage op til 8 måneder, men så længe skal man heldigvis ikke vente før man kan se resultatet af facaderens.

Kategorier