Profilmetal A/S forhandler lægter til ethvert projekt samt tagrender med AluZink belægning

Der er hos Profilmetal A/S altid gode muligheder for at handle, hvis man søger de bedste byggematerialer. Det brede sortiment udbydes til B2B kunder, hvor der loves konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

Profilmetal A/S

Lægter til ethvert behov

Profilmetal A/S er udbyder af en lang række produkter, hvor der bl.a. findes lægter i det store sortiment. Lægter er ideelle når der skal monteres tag- og vægprofiler, hvor at lægtes bruges til at lægge tagpladerne på, hvorefter de kan fastmonteres. Der findes et bredt udvalg af lægter, hvor forskellige størrelser og dimensioner tilbydes, så der kan findes lægter til alle slags projekter. Udover de mange forskellige lægter, findes der i udvalget også de bedste skruer til montering at sådanne lægter, så man sikrer det bedst mulige håndværk. Klik ind på www.profilmetal.dk og find de bedste løsninger til jeres projekt.

Tagrender med AluZink belægning

Der tilbydes hos Profilmetal A/S også en masse forskellige tagrender, til gode priser. Der findes tagrender med AluZink belægning, hvilket giver en yderst stærk tagrende, der kan tåle stød og slag. De forskellige tagrender fås i forskellige størrelser og længder, så der altid er mulighed for at finde den helt korrekte tagrende til jeres projekt. Med de stærke AluZink tagrender er man sikret den bedst mulige løsning, hvor tagrendesystemet kan holde i mange år frem, uden at få ridser og buler. Ligeledes fås der hos Profilmetal A/S 20 års garanti på korrosionsskaber, med lækage til følge. Ved køb af produkterne hos Profilmetal A/S fås også en god og professionel service, hvor servicen tilbydes til projektet er gjort færdigt. Læs mere om de mange forskellige muligheder på www.profilmetal.dk og find de bedst mulige løsninger til netop jeres projekt. Profilmetal A/S

Besøg Profilmetal A/S allerede i dag, hvis din virksomhed er på udkig efter de bedste byggematerialer. Der findes et bredt udvalg af de bedste produkter, til konkurrencedygtige priser.

Kategorier