Skræddersyede løsninger indenfor beboelsespavilloner og beboelsesvogne

FOCUS Moduler A/S sælger skræddersyede løsninger indenfor modulbyggeri og beboelsesvogne. Læs fx om en smart beboelsespavillon her.

FOCUS Moduler A/S

Beboelsespavillon til genhusning

FOCUS Moduler A/S sælger mange forskellige super smarte løsninger inden for beboelsespavilloner. Det er en super løsning i forbindelse med fx genhusning, for man kan lynhurtigt få stablet mange gode, komfortable og indflytningsparate boliger op til en super god priser. Hvis dit eget hus skal under kniven og familien skal bruge en midlertidig bolig i haven, så er en beboelsespavillon den bedste løsning. Den kan installeres og leveres med køkken, møbler, fjernsyn og senge. Der er forskellige super smarte løsninger, og de klarer også totalentrepriser med levering, installering, tilslutning af strøm og vand, oprydning, toiletter, bad, vedligeholdelse og så videre. Hvis hele lejlighedskomplekset skal renovers skal hver familie have deres egen beboelsespavillon, og det klares også let af focusmoduler.dk, som du helt sikkert vil blive super tilfreds med. De har over 30 års erfaring og lejer både midlertidige løsninger, men leverer også permanente løsninger i form af fritidshuse og andre slags modulbyggeri.

Flere typer beboelsesvogne

FOCUS Moduler A/S sælger og lejer flere typer beboelsesvogne, og kan helt sikkert finde den perfekte vogn til dig. Disse moduler er lavet efter samme mål og kan derfor bygges sammen til at lave helt skræddersyede løsninger efter dine behov. Der er mange der får brug for en beboelsesvogn på et tidspunkt i deres liv; det kan være i forbindelse med genhusning, hvor hjemmet skal renoveres og familien skal bruge et midlertidigt hjem. Dertil er de geniale, for de kan sættes op og sættes til strøm og vand på 0,5. De er super komfortable og kan leveres indrettede med møbler, senge, fjernsyn og køkken. Du kan også købe en beboelsesvogn som en permanent løsning, hvis du leder efter en billig boligløsning og gerne vil have et bredt udvalg imellem flere typer, så tjek hjemmesiden ud, hvor du uden tvivl kan finde den perfekte model til det formål, du skal bruge den til.

Kategorier