Århus frokostordning med fleksibilitet. Vælg f.eks. sandwich eller smørrebrød til unikke lejligheder

Tilmeld jer den lækre frokostordning hos Frokost+, som tilbyder frokostretter med levering til Århus og flere andre byer i Østjylland inkl. Hørning og Galten. Ekstra muligheder kan vælges til. Der tænkes bl.a. på sandwich og smørrebrød, som fremstilles af gode råvarer og af dygtige kokke, der er specialister i catering til firmaer.

Frokost+

Frokost+ tilbyder smørrebrød og sandwich, der er baseret på kvalitetsingredienser

Til den berømte firmafrokost hos Frokost+, har I mulighed for at tilvælge smørrebrød og sandwich. Et godt stykke smørrebrød er en sand klassiker i Danmark. De almindelige smørrebrød og festsmørrebrød har en stor kulturel betydning for mange af os. De er f.eks. gode til forplejning ved specielle events. Det kan være alt fra fredagsbaren på kontoret, eller de kan være en del af forretningsmødet. Hos Frokost+ sætter de en ære i at skabe det bedste smørrebrød. Det er mange af de gode klassikere, som du kan vælge på frokostplus. Ønsker I almindelig sandwich? Der er Frokost+ også behjælpelige både med trekantssandwicher og store sandwichboller, som fyldes med de bedste grøntsager og pålæg. Du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du ønsker særskilt sandwich eller smørrebrød i forbindelse med firmafrokostabonnementet.

En fantastisk frokostordning til arbejdspladser i Århus med mange fordele

Frokost+ har modtaget ros for deres frokostordning til erhverv. Denne frokostordning er til virksomheder med adresse i Århus, Randers, Horsens etc., og maden transporteres i kvalitetsemballage. Frokostordningen baseres på variation. Man skal altid kunne glæde sig til at få noget nyt og spændende, men der skal også være plads til de faste elementer i rutinen. Deres frokostbuffet er nøje udvalgt til at forkæle alle firmaets individer, og portionsanrettet mad er også muligt med denne frokostordning. Klik ind på frokostplus.dk nu, og læs om alt fra råvarer til menuplan og service. Hos Frokost+ gør de lidt ekstra ud af, at I får den bedste frokostoplevelse i de helt almindelige dage, hvor der er sus på arbejdspladsen.

Vi skal have det godt, også på de gennemsnitlige dage, fordi de udgør i sagens natur en stor del af vores liv. Hos Frokost+ kan du abonnere på frokostordning i Århus og omkringliggende byer. Læs også om diverse tilvalg som sandwich og smørrebrød på frokostplus.dk.

Kategorier