Dansk Kontorstole Forsyning opkøber Kontor-moebler.dk

Dansk Kontorstole Forsyninger ekspanderer kraftigt og opkøber Kontor-Moebler.dk som er en veletableret dansk producent af kontorstole. 

dankontorstole.jpg

Kontorstole i den bedste kvalitet

En god kontorstol er ved at være et helt almindeligt syn i mange danske hjem, hvor vi før kun så kontorstole på arbejdspladser og virksomheder. Dankontorstole.dk har et godt tag hvad gælder distribution af kontorstole til det danske erhvervsliv men haltede lidt hvad gælder salg af kontorstol til private hjem og det skal der laves om på udtaler marketingchef Thomas Nielsen. "Ved at opkøbe Kontor-Moebler.dk kan vi nu markedsføre endnu bedre priser på allerede billige kontorstole og det vil komme alle danskere til gode"

De billigste og bedste kontorstole

Dansk Kontorstole Forsyning er en virksomhed som tilbyder kontorstole til de billigste priser i forhold til kvalitet og komfort. Det der har gjort at Dansk Kontorstole Forsyning i dag er leverandør til så mange store og etablerede virksomheder er, foruden de gode priser, servicen. Alle kontorstole købt hos Dansk Kontorstole Forsyning leveres med fri fragt, tilfredshedsgaranti og du kan til din kontorstol vælge bløde hjul eller fødder helt uden beregning. Det samme gælder gaslifte der afgør hvor høj kontorstolen kan blive. En normal kontorstol er ca. 45-55cm men de fleste i dagens Danmark og i særdeleshed mænd, er højere end de 185 cm. og har dermed behov for en ekstra høj kontorstol og det kan man få hos Dansk Kontorstole Forsyning uden at det skal koste ekstra. På hjemmesiden www.dankontorstole.dk kan man se et stort udvalg af de bedste kontorstole og bestille online. Her kan du se udvalget og bestille online. Er det sådan at du har behov for at afprøve en kontorstol inden køb, kan det såmæønd også klares ved et besøg i deres showroom. Find mere info her!

Kategorier