Grøn samvittighed på kontoret

Har du lyst til at slå et slag for miljøet, samtidig med at du køber de daglige fornødenheder til kontoret, så findes der en del online webshops der er et oplagte sted at starte. Her er altid billige kontorartikler og inventar til kontoret. Hjemmesiderne er certificeret CO2 neutralt, hvilket der kan læses mere om på siderne.

Nogle webshops kører med at hvis du køber 20 pakker kopipapir, plantes et træ og således vil der løbende være initiativer, der både tilgodeser dine købsbehov og miljøet. Endvidere vil der altid være mange kontorartikler med økologisk mærkning eller med miljømærket Svanen.

Kategorierne for whiteboards er virkelig velassorteret på mange webshops og her fås de i alle regnbuens farver og i lige så mange forskellige materialer og udformninger. Fra de helt klassiske hvide whiteboards med magneter til, whiteboards i glas eller mobile whiteboards.

Nettet giver mulighed for grøn kontorforsyning på mange forskellige måder, hvad enten det er helt direkte ved køb af miljømærkede produkter eller ved at benytte nogen af de forskellige tilbud der jævnligt vil dukke op på siden.

Kategorier