Kenn Bo har tryk på i livet - ny grafisk butik på Mors

En brækket ryg krævede nytænkning - nu løser den tidligere montør grafiske opgaver.

"Vi er en anderledes grafisk design butik. Vi lægger vægt på nærhed og service, og hos os behøver man ikke at bestille 1000 stk. af gangen." Det fortæller Kenn Bo Overgaard, Nykøbing Mors.

I en tid der præges af butikslukninger og krisesnak har Kenn Bo netop slået dørene op til sin grafiske oase i Nykøbing. Her klarer han alt inden for grafisk design, og alle kan være med.

"Jeg har altid undret mig over, at det skulle være nødvendigt med store oplag for at få trykt f.eks. tryksager, reklamegaver, tekstiltryk eller indbydelser. Derfor kan kunderne her i butikken få lavet tryk på et enkelt eksemplar - f.eks. et sjovt tryk på en T-shirt," fortsætter Kenn Bo Overgaard.

"Selvfølgelig klarer vi også store grafiske opgaver og samlede løsninger for firmaer," understreger han.

"Vi kan i øvrigt trykke på utraditionelle emner - f.eks. fodbolde, nummerpladerammer, krus og badges. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen," påpeger Kenn Bo Overgaard

 

En solstrålehistorie

Historien om Kenn Bo Overgaards nye butik er en solstrålehistorie. Efter mange år som aktiv i vidt forskellige brancher - han har bl.a. arbejdet som montør, drevet dambrug og været lagerchef - måtte Kenn Bo efter at have brækket ryggen ved et uheld tænke i nye baner.

Han begyndte på en uddannelse som mediegrafiker, og undervejs i læretiden begyndte han samtidig at løse grafiske opgaver for forskellige kunder. Og opgaverne blev flere og flere.

Kenn Bo besluttede at starte som selvstændig. Resultatet af hele historien er den nye flotte butik på Langebæksgade i Nykøbing M., hvor dørerne blev åbnet lige efter nytår.

Butikken er ikke blot et grafisk værksted. Kenn Bo Overgaard har også et stort udvalg i en række kendte tøjkollektioner. Desuden opkøber han løbende restpartier af mærketøj, som sælges billigt i butikken.

Blandt andre arbejdsområder kan nævnes autoreklame, som er en effektiv og billig måde at få sit budskab ud i lokalområdet. Kenn Bo arbejder med foliedekoration, som kan monteres på alle plane flader.

"Jeg er meget glad for min nye tilværelse, og jeg håber, at morsingboerne vil tage den nye butik til sig. Jeg er fuld af gode ideer til, hvordan man kan bruge tryk og grafisk design i hverdagen," slutter en smilende Kenn Bo Overgaard.

Kategorier