Kontorkoncept.dk - Køb kantinestole, konferencestole og metalskabe online

Her finder du et kæmpe udvalg af kantinestole i lækre kvalitetsmærker. Se bl.a. vores Joy kantinestol, Shark kantinestole og mange flere.

Kantinestole

Du finder bl.a. Shark kantinestole uden armlæn og med armlæn. Se vores store udvalg af kantinestole på vores webside og få op til 26 procent i online rabat på alle kantinestole. Du finder kantinestole til en hver smag og stil. Vi har neutrale og stilrene kantinestole og kantinestole i flotte pangfarver.

Konferencestole

Hos kontorkoncept finder du også et stort udvalg af stilfulde konferencestole. Du finder bl.a. U*turn konferencestol, en stilren og moderne konferencestol. Du finder U*turn konferencestolen i klassiske farver som sort og hvid, men den fås også i andre flotte pangfarver. Se vores store udvalg af konferencestole på vores webside og spar penge på kvalitetsmøbler.

Metalskabe

Du finder alt til kontoret hos os. Se bl.a. også vores udvalg metalskabe med låger. Kun din fantasi sætter grænserne for indretningsmulighederne i vores metalskab med låger fra Bisley. Bisley metalskab leveres samlet eller usamlet, alt efter dit ønske. Se vores udvalg af metalskabe på vores webside. lige nu får du op til 26 procent online rabat på vores metalskabe. Kig ind på vores webside og find dine kontormøbler dag og få dem leveret direkte til din dør inden for en af de nærmeste dage.

Kategorier