Køb ny flipover og opslagstavle online

Whiteboardshoppen byder på flipovers i stort kvalitetssikkert udvalg. Se de mange modeller og løsninger online her.

Flipover

En gang var en flipover bare et stativ med papir, men sådan er det ikke mere. Hos whiteboardshoppen har vi samlet et stort og bredt udvalg af flipovers, og fælles for dem alle er, at kvaliteten er helt i top. Uanset hvilke typer af flipovers du er på udkig efter, så kan du finde dem online her i webshoppen. Vores priser ligger i den gode ende af skalaen, og oven i det, får du gratis levering i hele den brofaste del af Danmark, hvis du køber for mere end 300 kr. En funktionel og justerbar flipover passer til de fleste møde- og undervisningslokaler, og alt efter hvilket slags brug, der er tale om, kan du finde den helt rette model hurtigt og nemt i vores online katalog. Har du brug for mobilitet, kan du vælge flipovers på hjul, som hurtigt og nemt kan flyttes hen, hvor de skal bruges. Vores flipovers kan naturligvis indstilles i individuelle højder, så den bedste arbejdsstilling er sikret, uanset hvem der benytter flipoveren. Du kan selvfølgelig få hjælp af vores erfarne medarbejdere, der står til rådighed med råd og vejledning, så du får nøjagtigt den model, som du har brug for. Det betaler sig ofte at tænke i enkle og anvendelige løsninger, når behovet er til det, og mellem de mange modeller og løsninger, som du kan se online her, er der helt sikkert også en flipover, der passer til dig.

 

Opslagstavle

En opslagstavle har været standard udstyr på de fleste arbejdspladser og i rigtigt mange hjem i årevis, og det er ikke tilfældigt, at en opslagstavle er blevet så populær. Det er både en nem og meget praktisk måde at holde styr på mange forskellige ting, der ikke må glemmes, og med en god opslagstavle kan man sikre sig et godt overblik i en fart. I kontorverdenen har opslagstavlen været stedet, hvor to-do lister kunne ses, beskeder til en eller flere blev hængt op, skemaer, tegninger, sjove bemærkninger og andre mere seriøse opslag kunne læses af alle. Det er hurtigt at montere opslagstavlen og kan klares uden den store håndværksmæssige snilde. Du kan vælge en opslagstavle, som passer ind der, hvor den skal hænge, og overfladen kan være af stof, som i kvalitet, farve og eventuelt mønster passer til din smag. Der findes vel næppe et hjem eller børne- og teenageværelse, hvor der ikke hænger en opslagstavle, og det er rart at slippe for de mange huller i vægge og tapet, som hurtigt kan komme til at hænge i laser, fordi nåle bliver sat i og revet ud. Alle familiens huskesedler kan samles ét sted i for eksempel køkken eller gang, hvor alle kommer forbi. På den måde risikerer man ikke så nemt at glemmer glemme husstandens mange aftaler om træning, gymnastiktøjet til gymnastiktimerne, flaskebon'en, telefonnumre og en mængde andre små vigtige ting, der skal huskes i en travl hverdag. På en opslagstavle bliver du mindet om disse "huskere" som ellers nemt kan glemmes, når det hele går lidt stærkt. En opslagstavle er også super anvendelig i det offentlige rum, og en reklame, et visitkort eller små sedler til at rive af er en velegnet form for lokal markedsføring, som er populær hos kunderne.

Se de mange forskellige muligheder for en god og meget anvendelig opslagstavle, flipovers og mange andre emner, der passer til både arbejdspladser, institutioner og til hjemmet. Kig ind og se mere hos whiteboardshoppen.

Kategorier