Plastlommer, brevordnere og alt andet til kontoret hos Hammer Hansen A/S

Hammer Hansen A/S er en dansk virksomhed, som sælger alt til kontoret. De er en del af Danmarks største kontorforsyningskæde, og du kan både deres hjemmeside hammerhansen.dk se det brede udvalg af kontorartikler, kontormøbler og emballageprodukter. Som en del af sortimentet finder du både plastlommer og brevordnere. 

Hammer Hansen A/S

Platslommer

Som en del af virksomhedens brede sortiment af kontorartikler og arkivering finder du alt fra plastlommer, brevordnere, ringbind og lamineringslommer. Uanset om det er så småt som fx plastlommer, som du står og mangler, så vil du hurtigt finde ud af at Hammer Hansen A/S kun leverer højkvalitets produkter. Sortimentet af plastlommer, som du finder på hjemmesiden, består af alt fra mapper med eller uden faste plastlommer til visitkort eller lignende. På den måde har du muligheden for at tilføje flere, efterhånden som du får flere visitkort eller andet vigtigt. Se udvalget af højkvalitets plastlommer og alt andet til kontoret hos Hammer Hansen A/S. Du finder nemlig på hammerhansen.dk, alt hvad man skal bruge i den højeste kvalitet. Så tag et klik ind på hjemmesiden hammerhansen.dk.

Brevordnere

I og med at Hammer Hansen A/S fungerer som total leverandør og samarbejdspartner til alt, hvad der hedder kontorartikler, kontormøbler og emballageprodukter, er virksomheden naturligvis også leveringsdygtig i brevordnere. Som en del af virksomhedens sortiment af kontorartikler og produkter til arkivering, finder du både brevordner og brevbakker/stativer. Brevordnere og ringbånd fås hos Hammer Hansen A/S i de gængse størrelser A4, A3 og A5 i forskellige farver og varianter. Du finder både brevordnere son har to og fire ringe og brevordnere i plast- og metalkantsforstærkning. Se udvalget af kontorartikler og herunder ringbind og meget mere på hammerhansen.dk.

Hvis du søger en komplet leverandør og samarbejder til kontorartikler, så besøg hammerhansen.dk.

 

Kategorier