Stort udvalg af kontorartikler, whiteboards, planlægningstavler etc.

Kontorlinien.dk har et gigantisk udvalg af kontormaskiner. Læs mere om nogle af produkterne nedenfor.

Whiteboards og planlægningstavler

Det er rart med overblik både i hjemmet og på arbejdspladsen, og med whiteboards og planlægningstavler er det muligt at kombinere det praktiske og anvendelige med godt design. Kontorlinien.dk har et stort udvalg online af whiteboards og planlægningstavler, som alle er kendetegnet af god kvalitet og store anvendelsesmuligheder, og vi sætter gode materialer og lækker finish højt. Det er nemt at handle online hos os, for vi holder åbent døgnet rundt, så vores kunder kan handle, når de har tid til det. Hvis der er behov for råd eller vejledning, kan vores kunder altid kontakte vores faglige medarbejder inden for almindelig kontortid. Se mere på Kontorlinien.dk og find whiteboards og planlægningstavler til dit nye overblik.

Elektrisk brevåbner

En elektrisk brevåbner er en både tidsbesparende og praktisk investering, der hurtigt er tjent ind. Kontorlinien.dk har et stort udvalg af markedets absolut bedste, og de har alle knive, der klarer selv de tykkeste kuverter. Selvom vores verden er blevet digitaliseret i høj grad, så kommer der mange kuverter ind, og der er faktisk meget tid og dermed penge at spare ved at lade en elektrisk brevåbner tage sig af kuverterne. En elektrisk brevåbner er også meget anvendelig til at aflaste ved fysiske handicap, og uanset om det er til professionelt eller privat brug, så har Kontorlinien.dk den helt rigtige type og model online.

DYMO labelmaskine

Med en DYMO labelmaskine er det nemt og hurtigt at mærke kontorartikler, kuverter eller markere tydeligt, hvor hver ting hører til, og det er en kæmpe hjælp både på arbejdspladsen og i hjemmet. Kontorlinien.dk har et stort online udvalg til favorable priser, så uanset hvad dit behov er, så kan du finde din DYMO labelmaskine på vores hjemmeside. Med en DYMO labelmaskine kan du fremstille etiketter i en lang række forskellige udformninger og du kan selv designe dem - kun fantasien sætter grænsen. Hos Kontorlinien.dk kan du se nærmere på de forskellige modeller og se de mange forskellige muligheder, de enkelte DYMO labelmaskiner giver dig. Fælles for alle maskinerne er, at de er af høj kvalitet og nemme at betjene, så du er sikker på ikke at gå forgæves i vores webshop.

Kategorier