Whiteboards til kontoret

Leder du efter nye whiteboard tavler? Hos Whiteboardshoppen tilbyder vi et af nettets bedste udvalg af whiteboards og whiteboard tilbehør til nogle af de bedste priser online.

Whiteboard tavler

Foruden whiteboard tavler i standardmodeller har vi mobile whiteboards, kridttavler og glas whiteboards. Vi sælger med andre ord Whiteboard tavler i stort udvalg online på www.whiteboardshoppen.dk til gode priser. Whiteboard tavler er uundværlige, til dig der skal holde et større møde, ønsker effekttiv undervisning eller blot ønsker at skabe gode rammer om arbejdspladsen. Køb dine whiteboard tavler online i dag, og vælg lige den whiteboard tavle, der passer til dine behov.

Glas whiteboards

Mangler du whiteboards til dit mødelokale, til undervisning eller til noget helt tredje, så kig forbi Whiteboardshoppen. Her er du sikker på at finde de whiteboards du mangler. Whiteboardshoppen tilbyder bl.a. glas whiteboards i et stort online udvalg til rigtig gode priser. Glas whiteboards med stålplade bagved giver dig ikke blot muligheden for at bruge dine glas whiteboards til at skrive på, men med kraftige magneter kan du også anvende dit whiteboard som opslagstavle, der hjælper dig til at holde yderligere styr på dine noter. Køb glas whiteboards billigt online på www.whiteboardshoppen.dk.

Mobile whiteboards flipover

Søger du mobile whiteboard tavler? Hos Whiteboardshoppen er du sikker på at finde lige de whiteboards du mangler. Vi forhandler ALT i whiteboard tavler både som stationære og mobile. De mobile whiteboards med flipover, giver dig muligheden for at rykke rundt med dit whiteboard, så du ikke skal bekymre dig om, at investere i flere whiteboards, der hver især kun har én plads i lokalet. Med mobile whiteboards flipover har du udover muligheden for at flytte rundt med dine whiteboards også muligheden for at flippe dit whiteboards, så du kan tilgå dine noter nedenunder. Du kan også købe moblie whiteboards flipover med skinne, der passer perfekt til påhæng til andre tavler.

Kategorier