Køb Christian Dell og Jielde lamper

Hos Modern Lamps gør de deres ypperste for at restaurere lampernes originale udseende, inden de bliver sat til salg.

Christian Dell lamper fra Modern Lamps

Hos Modern Lamps finder du et stort udvalg af Christian Dell lamper. Christian Dell var en anerkendt designer fra Tyskland som fik sit gennembrud i 1933, da han designede model 6631. Model 6631 kaldes også President, da det var den model som gjorde Christian Dell til en verdensberømt designer. Det var på Kaiser fabrikken i Tyskland, at Christian Dell i 1933 designede hans livs gennembrud og blev verdenskendt. Hos Modern Lamps kan du blandt andet købe denne lækre designer lampe, men også mange andre af Christian Dell´s designs.

De lækre og unikke designs fra Christian Dell har kendetegn ved deres asymmetriske hovedform, og at deres cylinderformet bakelit fatningshus sidder bagerst på lampeskærmen.

 

Vintage lamper hos Modern Lamps

Er du på udkig efter Vintage lamper designet af JIELDÈ, så har Modern Lamps designet der passer lige til dig. Hos Modern Lamps finder du de helt simple Vintage lamper, men også de mere avancerede Vintage modeller.

Grundet Vintage lampernes opbygning, kan du helt selv bestemme hvor mange arme din Vintage lampe skal have. Vintage lamperne er bygget op så de kun har minimal ledning indvendigt, resten af strømmen føres via messingringe. Alle Vintage lamperne har en messing klik kontakt og når denne aktiveres er du ikke i tvivl om at lampen er af højeste kvalitet. Se det store udvalg her.

Vintage lamperne designet af JIELDÈ finder du hos Modern Lamps i 3 slags finish, forkromet, lyst børstet stål og mørkt børstet stål. Lamperne er fuldt restaureret med respekt for det originale.

Kategorier