Vælg det rette lys til køkkenet og over spisebordet

Intet kan give en hyggelig stemning som lækker belysning ved middagsbordet. Vil du skabe den helt rigtige atmosfære i køkkenet eller spisestuen, kommer der her nogle tips og gode råd for dig.

Designlite

Bedre mad med de rette køkkenlamper

Nyere forskning har påvist hvor stor en betydning belysning har for vores humør, koncentrationsevne og generelle energiniveau. Valg af køkkenlys er derfor ikke kun vigtigt i forhold til, hvor meget du nyder madlavningen, men også for sikkerheden i køkkenet. Mange vælger i den forbindelse loftlamper og væglamper til køkkenet, da disse giver rummet et ensartet lys og derved gør det nemt at bevare overblikket. Også spotlamper er et praktisk og funktionelt alternativ til mere klassiske løsninger.

Selvom funktionalitet bør være en topprioritet, når det kommer til køkkenlys, behøver du naturligvis ikke at gå på kompromis med design. Hos forhandlere som Designlite kan du blandt andet finde PH designlamper fra anerkendte producenter som Louis Poulsen. Poul Henningsen har skabt nogle af de mest ikoniske designerlamper til køkkenet, og der findes naturligvis varianter i adskillige prisklasser. PH lamper formår at kombinere kvalitet, funktionalitet og æstetik på elegant vis, og hos forhandlere som Designlite har du mange flotte varianter at vælge imellem.

Lamper til spisebordet

Findes der noget bedre end at sætte sig til bords med familie og venner, og nyde et glas rødvin i godt selskab? I vores travle hverdag, er samlingen omkring spisebordet en af vores få muligheder for at komme hinanden ved, og det er derfor vigtigt at lyset skaber en hyggelig, social atmosfære. Her er stearinlys et populært valg, men mange spisebordslamper kan faktisk give samme stemning, uden du behøver at bekymre dig om sundhedsskadelige kemikalier og nye stearinlys. Mange PH lamper er for eksempel udstyret med specialdesignede skærme, der bryder lyset på levende, behagelige måder. Derfor er deres pendellamper altid et populært valg over spisebordet, og deres varme lys synonym med hyggelige, gastronomiske oplevelser.

Designerlamper til enhver stil

Uanset om du er ude efter en stilren pendellampe, praktisk og funktionelt loftlys eller elegant gulvbelysning i en særlig farve, er markedet fyldt med flotte varianter. Hos de store forhandlere er udfordringen derfor ikke at finde en spisebordslampe efter din smag, men at vælge imellem de mange smukke muligheder. Det kan derfor være en god idé at vælge en forhandler med flere brand-muligheder, så du hurtigt kan indsnævre søgningen og spare tid. Flere webshops som f.eks. Designlite bruger for eksempel søgefunktioner, der giver dig mulighed for at søge efter forskellige lampetyper, producenter og farve. Hvad end du søger køkkenlys eller belysning til spisebordet, har Designlite meget at byde på.

Kategorier