Crowdlending for begyndere - Begynd med at investere allerede nu

Crowdton gør det muligt at tænke grønt med din investering - også som begynder. Fordi på crowdton.com kan man investere i bæredygtige projekter med et koncept, der hedder crowdlending. Kom godt i gang allerede i dag, og se din formue vækste.

Crowdton

Vil du prøve crowdlending?

Crowdton er en investeringsmulighed, der kombinerer crowdlending i Danmark med miljømæssige mål. I bund og grund går det ud på følgende: Du tilmelder dig og vælger et af investeringsprodukterne på 5, 10 eller 15 år. Så skal du ikke selv gøre mere, imens dine penge bliver lånt ud til opførsel af solceller enten i boliger eller større solcelleanlæg. Lånene bliver betalt tilbage med en rente, og derved er du i stand til at få et afkast, som du modtager helt automatisk. På denne måde vil du også være i stand til at undgå negative renter i din bank. Det er jo en ting, som er ret udpræget i Danmark for tiden. Vil du i gang med crowdlending nu, så klik blot ind på www.crowdton.com, og følg deres brugervenlige guides.

Crowdton har oprettet et blogindlæg om investering for begyndere

Investering er også for begyndere - ikke kun for de garvede og professionelle i sort jakkesæt på 20. etage. Det kræver heldigvis ingen vedligehold at investere hos dette sted. Når pengene er allokeret til et investeringsprodukt, så er der ikke nogen forhold, som skal tjekkes op på. Nej, det sker helt automatisk med crowdlending hos Crowdton. Det kan anbefales at kigge nærmere på deres step-by-step guide, hvis du er begynder. Du skal stadigvæk forstå risikoprofilen og nogle ganske få praktiske ting, men ikke noget der tager lang tid at sætte sig ind i. Bliv en del af dette investeringsfællesskab, hvor andre danskere (børnefamilier, unge, pensionister og mange flere) sammen låner ud til klimavenlige projekter. Det er en skøn ting at kunne investere i bæredygtige solcelleprojekter, der kan bane vej til en bedre fremtid.

Vælg crowdlending, og opnå en stor håndfuld af fordele hos Crowdton.

Kategorier