Gør din daglige rutine mere bæredygtig med et safety razor og en shampoobar fra Natural Living

Hos Natural Living finder du et stort udvalg af miljøvenlige produkter, der spænder lige fra safety razors til shampoobarer. Deres TrustPilot gennemsnitscore på 4,7 peger desuden også på, at det ikke kun er miljøet, men også deres kunder, som de tager sig godt af.

Natural Living

Et safety razor sikrer dig en tæt barbering

Gennem årene har barbering og udstyret, der bruges til dette, udviklet sig meget, men hvis du er på udkig efter det mest miljøvenlige udstyr til din barberingsrutine, så er det værd at kigge på den klassiske metode. Valget af et safety razor fra Natural Living, har nemlig mange fordele. Den traditionelle barberskraber i metal, tager nemlig ikke blot hensyn til miljøet, den kan potentielt også holde langt længere end de øvrige barberskrabere på markedet. Det miljørigtige valg er i dette tilfælde dermed en investering, der kan spare dig for mange penge gennem årene, da du kun behøver udskifte bladene. Derudover så er du også sikret et produkt i høj kvalitet, hvilket kun øger dine chancer for at opnå et godt resultat.

Skift shampooen ud med en naturlig shampoobar

På deres hjemmeside naturalliving.dk har du desuden også adgang til et stort udvalg af shampoobarer, hvis du ønsker at tage den personlige pleje endnu et skridt i den bæredygtige retning. En shampoobar fungerer på mange måder ligesom almindelig shampoo, den har blot en fast form og er desuden produceret udelukkende af naturlige ingredienser. Men den bibeholder stadig alle de gode ideer fra den traditionelle shampoo. Tag f.eks. deres Lundegaardens og BIRK shampoobarer, der hver især findes i forskellige varianter, der skifter duft og egenskaber alt afhængigt af, hvilke ingredienser der er i.

Tøv ikke med at følge et af ovenstående links eller klikke ind på www.naturalliving.dk, hvis du er på udkig efter miljøvenlige alternative til dig daglige rutine. Der findes nemlig et væld af spændende produkter, der er produceret ikke blot med henblik på hensynet til klimaet, men også hensynet til dig.

Kategorier