Kvalitetsdygtige træbriketter og træpiller fra anerkendt ekspert

Du er sikret skarpe priser og de mest kvalitetsbevidste sortimenter af biobrændsel, når du handler hos www.pillemadsen.dk. Snyd derfor ikke dig selv for den gode mulighed for fremover at opvarme dit hjem på en både billig måde ved hjælp af enten træbriketter eller træpiller fra de imponerende udvalg hos Pillemadsen. Her finder du med garanti noget, der lever op til dine krav og behov.

Pillemadsen

Pillemadsen leverer træbriketter fra Pini kay og Barlinek

Lad træbriketter være din nye og smarte måde at tænde op med derhjemme. Pillemadsen forhandler træbriketter i et væld af varianter, så det ikke er svært at finde den rette variant for dig. Med mange anerkendte mærker, såsom RUF og Barlinek m.fl., er sortimentet hos Pillemadsen spækket med professionel kvalitet til din private optænding i hjemmet. Vælg mellem træbriketter i flere størrelser og mængder alt efter dine personlige behov. Alle træbriketter fra Pillemadsen er uden tilsætningsstoffer og dermed en ren og naturlig måde at tænde op på.

Mere i træpiller fra Lava, Fireheat etc.

Lige meget om du ønsker dig 6 eller 8 mm træpiller, finder du det hos Pillemadsen i højeste kvalitet. Med et flot udvalg af træpiller fra kvalitetsbrands såsom Lava og Olimp, Fireheat og mange flere, går du aldrig galt i byen hos Pillemadsen. Tjek selv det brede udvalg ud, hvor du også kan læse yderligere information om den enkelte type træpille. Du er dog altid garanteret høj brændværdi og fordelagtige priser. Vælg bl.a. mellem træpiller i forskellige typer af træ, hvis du har præferencer hertil. På den måde er træpiller fra Pillemadsen dit kloge og sunde valg.

Tænd op i hjemmet med de gode muligheder fra Pillemadsen. Her finder du også produkter til dit husdyr af bedste kvalitet på markedet.

Kategorier