Netpejsen har alt i tilbehør til brændeovne heriblandt varmefordelere

Netpejsen er et glimrende sted at kigge forbi, hvis man skal købe ny brændeovn eller ny pejseindsats, eller lignende produkter. Men vidste du, at de også har et glimrende udvalg af tilbehør til brændeovne klar til levering, f.eks. en smart varmefordeler? Ellers kan du læse mere om det og om butikken generelt i artiklen herunder. Forhåbentlig kan du så beslutte, om butikken er det rigtige sted for dig at handle, eller ej.

Netpejsen

Køb smart tilbehør til brændeovne hos Netpejsen

Præcis som det gælder med selve brændeovnene har www.netpejsen.dk lige nu et glimrende udvalg af tilbehør til brændeovne. Udvalget spænder bredt og tæller røgvenderplade fra Morsø, stensæt fra samme mærke, diverse Skamolsæt, deriblandt til Contura og Termatech ovne, biogel, brændekløver, glas, støbejernsbunde og meget mere. Helt som forventet, hvis man har handlet hos Netpejsen før, leveres alle typer tilbehør til brændeovne i fremragende kvalitet, så man roligt kan forvente at have glæde af det i lang tid fremover. Man kan desuden opnå flere gode kundefordele ved at købe tilbehør til brændeovne og produkter fra butikkens katalog. F.eks. har de 30 dages returret på deres udvalg, ligesom man tilbyder fri fragt på alle ordrer, inklusivt tilbehør til brændeovne af forskellige art.

En varmefordeler kan øge varmeudbyttet signifikant

En anden type tilbehør til brændeovne, du finder i kataloget, er en smart varmefordeler. En varmefordeler er en fiks anordning, der især kan være en fordel at bruge ved brændeovne af ældre dato. Den drives af varmen fra ovnen og sørger helt, som navnet antyder, for en bedre fordeling af varmen i boligen. Det skal her noteres, at varmefordelere som den man finder hos Netpejsen ikke egner sig til pilleovne, og ekstra høje ovne, da varmen i toppen som regel ikke er særlig høj ved disse.

Husk, at holdet, som driver butikken, ved en masse om brændeovne og tilbehør til brændeovne. Har du derfor f.eks. spørgsmål vedrørende, hvorvidt en varmefordeler egner sig godt til din brændeovn, eller om en anden slags tilbehør til brændeovne, kan du altid rette en henvendelse til dem. Det samme gælder, hvis du f.eks. er i overvejelsesfasen omkring valg af ny brændeovn, ny pejseindsats, ny pillebrændeovn eller lignende produkter, som man finder i deres katalog, og du gerne vil have et ekstra input. Butikkens ejere har over 35 års erfaring i branchen, så de ved med andre ord, hvad de snakker om.

Her til sidst skal det nævnes, at Netpejsen er E-mærket, hvilket er et officielt mærke som giver mere tryghed når man handler online.

Kategorier