Salg af papirkurve, gulvaskebægere og pedalspande online

Om du leder efter et gulvaskebæger, en pedalspand eller en almindelig papirkurv, så har rauh.dk et stort sortiment i højeste kvalitet og stil.

Correllcopenhagen.PNG

Pedalspand

Hos rauh.dk kan du finde en pedalspand til nettopris. Hjemmesiden sælger kvalitets pedalspande som mærket WESCO og andre kvalitetsmærker indenfor pedalspand. Det som går en WESCO pedalspand unik er kombinationen af dens robuste design dens funktionelle konstruktion samt et stilrent og tidløst design. En WESCO pedalspand er velegnet til både køkkener og til store kontorer. En pedalspand skal både være en affaldsløsning, som bidrager til et hygiejnisk miljø og som samtidig passer ind i stilen og bidrager til indretningen. En pedalspand hos rauh.dk er i topkvalitet og der er noget for enhver person og ethvert rum.

 

Gulvaskebæger

Ligesom med en pedalspand skal et gulvaskebæger passe ind i stilen og være funktionsdygtig. På hjemmesiden er der et stort udvalg i kategorien gulvaskebæger. Det kun få et gulvaskebæger i forskellige farver eller et gulvaskebæger med forskellige funktioner. Du kan vælge om der skal være indkast i dit gulvaskebæger eller om det skal være uden indkast. Uanset hvilket gulvaskebæger du kigger på inde på rauh.dk, så er de alle sammen lavet af høj kvalitet og design.

 

Papirkurv

En papirkurv er et must i næsten alle rum så derfor er det rart at have flotte og stilfulde nogle. Hos rauh.dk kan du købe en papirkurv til inde- eller udebrug i flot design. Priserne på en papirkurv er altid lave og faste. Så hvis du gerne vil pryde dit kontor med en stilren papirkurv med et moderne look så er der noget for dig. Valgmulighederne er mange hvis du ønsker dig en papirkurv. Der er et stort udvalg af modeller i mange forskellige farver, så din papirkurv kan passe ind i dit kontor. Du kan hos rauh.dk også købe en pick-up til en papirkurv, så du let og hurtigt kan sortere affald som batterier fra det andet.

Kategorier