Træpiller og -briketter til at holde varmen

Hos Moldau kan du finde alt det, du skal bruge for at holde varmen indenfor. Der er både træpiller, træbriketter og et bredt udvalg af brænde i sortimentet.

Moldau

Træpiller

Hos Moldau kan du finde et bredt udvalg af billige træpiller til alle slags pilleovne. Der er mange gode grunde til at købe dine træpiller hos Moldau, da Moldau er meget bevidst om at ensartede træpiller, der er meget tætpressede giver den bedste brændselskvalitet. Det minimere sod, det er bedst for sundhed og miljø og det giver længere brændetid. Derfor skal du købe dine træpiller hos Moldau. Moldau sælger træpiller fra mange forskellige leverandører. Dette er de leverandører, der leverer de bedste træpiller på markedet, og derfor kører Moldau et tæt samarbejde med disse leverandører. Der er mange gode grunde til at brænde træpiller i stedet for brænde. Det giver simpelthen en bedre brændetid, der er mere stabil, meget lettere at starte og vedligeholde, og det minimerer sod. Så hvis du overvejer at gå over til pilleovn, så skal du undersøge Moldau’s muligheder for træpiller i webshoppen.

Træbriketter

Hos Moldau kan du finde super gode til afbrænding i webshoppen. Der er super mange gode grunde til at brænde træbriketter i stedet for almindeligt brænde og det er bl.a. at almindeligt brænde skal tørre i mindst et år, før det er tørt nok til afbrænding. Herefter vil der stadig være fugt nok i det til at udvikle røg. Træbriketter er langt mere tørre end almindeligt brænde, der har tørret i et år. Det består af forskellige slags træ, der sammen med savsmuld bliver presset sammen under meget højt pres, og derfor bliver al fugten presset ud af dem. Dette giver en enormt god og stabil afbrænding, der har en super lang brændetid, helt fri for røg og os. Derfor er træbriketter også perfekte til åbne ildsteder, som en kamin eller en pejs. Find de super gode træbriketter hos Moldau, hvor du vil opdage, at træbriketter også er en super god økonomisk løsning.

Kategorier