ZENZO - Betonpullert, rygerum m.m. til offentligheden

Bestil alt til det offentlige byrum på zenzo.dk. Vælg imellem betonpullerter, rygerum, bord og bænkesæt, udendørs skraldespande og meget mere. Se det store udvalg online hos ZENZO, der er ekspert inden for miljø og udendørs møbler til offentligheden, men også til virksomheder, der leder efter robuste og professionelle løsninger.

ZENZO

Betonpullert til kommuner - Læs med her

Bestil en betonpullert hos ZENZO, der tilbyder pullerter i alle former og afskygninger. De er en fast del af det danske byliv og så integreret i byplanen, at man knap nok bemærker dem - i hvert fald ikke som fodgænger. En betonpullert giver en konsekvent restriktion til bilister, som gør det umuligt at køre steder hen, som ikke er tilladt som f.eks. gågaden eller imellem vejbanerne. Hvis du i stedet for kigger efter en pullert i stål, plast eller metal, så er ZENZO også leveringsdygtig. De tilbyder ligeledes pullerter med lys, der er en funktionel løsning, som både giver belysning og afskærmning af biltrafik / fodgængere. Du kan også vælge betonpullerter, plastpullerter m.m. med skiltning. Find den rette pullert, som passer ind i bylivet. På www.zenzo.dk finder du tilstrækkeligt forskellige valgmuligheder, så du er sikret en passende løsning til din kommune, din virksomhed osv.

Rygerum til den offentlige og erhvervsmæssige sektor

På zenzo.dk er de også leveringsdygtig med rygerum. Et rygeskur er en ideel løsning, som løser konflikten imellem rygere og ikke-rygere. Et rygerum kan f.eks. stilles i siden af fabrikken, eller det kan installeres i parken. Der findes åbne muligheder, som passer bedst til lidt mindre trafikerede områder, og du finder naturligvis også rygerum med tildækning på flere eller alle sider. Denne løsning er perfekt til pladsen, parken eller lignende, hvor der ofte er stor trafik. Kig på de forskellige rygerum online, og tøv aldrig med at stille spørgsmål til ZENZO, hvis du vil vide mere om deres rygeskur.

Hos ZENZO kan du bestille rygerum og rygeskur til offentligheden og erhverv. Der tilbydes mange muligheder inden for miljø og byrumsinventar. Vælg bl.a. imellem betonpullerter, affaldscontainere, bord og bænkesæt samt meget andet.

Kategorier