Carpe Diem og SACKit - kvalitetsmærker på max-jessen.dk

Forkæl dig selv med et lækkert møbel eller smuk pyntegenstand til dit hjem fra www.max-jessen.dk. ILVA Max Jessen Terndrup ligger inde med landets mest imponerende og varierede sortimenter af alt, hvad boligindretning indebærer. Derfor er der rig mulighed for at få dine drømme opfyldt i de flotte udvalg af alt fra SACKit og HAY til Carpe Diem, FDB og &Tradition m.fl. Kvaliteten er altid i top, når du handler hos ILVA Max Jessen Terndrup.

ILVA Max Jessen Terndrup

SACKit - Seje sækkestole i topkvalitet hos ILVA Max Jessen Terndrup

Hvis du ønsker dig danske design, når det er bedst, er udvalget af SACKit hos ILVA Max Jessen Terndrup lige noget for dig. SACKit er særligt elsket og kendt for deres behagelige og cool sækkestole og puffer, der er både stilfulde og yderst komfortable. Dog præsenteres du hos ILVA Max Jessen Terndrup også for en lang række andre SACKit produkter og møbler, såsom barstole og sofaborde m.m. Fælles for alle møbler fra SACKit er den høje kvalitet samt stilrenhed, så du nemt kan inkorporere et SACKit møbel i din øvrige indretning. Besøg ILVA Max Jessen Terndrup i dag, og find dit rette SACKit møbel.

Carpe Diem og deres vidunderlige senge

Opgradér dit soveværelse til et nyt niveau med Carpe Diem senge og sengetilbehør fra det imponerende udvalg hos ILVA Max Jessen Terndrup. Carpe Diem er for dig, der holder af høj kvalitet, både når det kommer til komfort og design. Derfor finder du de lækreste bløde senge designet af fagfolk med ekspertviden indenfor søvn. Derudover finder du også smukke sengegavle fra Carpe Diem til at skabe luksuriøs stemning og personlighed. ILVA Max Jessen Terndrup ligger inde med et bredt udvalg af Carpe Diem produkter, som du roligt kan gå på udkig mellem.

Der gås aldrig på kompromis med hverken kvalitet af design eller komfort, når du handler hos ILVA Max Jessen Terndrup.

Kategorier