Find unikke og smukke plakater hos Plakatforretningen.dk

Hos Plakatforretningen.dk kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige super flotte plakater til gode priser. Læs bl.a. om Jacob Herskind plakater eller om Cirkel Kaffe – Kaffepigen plakat.

Plakatforretningen.dk

Populære motiver som Cirkel Kaffe - Kaffepigen plakat

Plakatforretningen.dk sælger mange forskellige super flotte plakater til dit hjem, som du kan hænge op og nyde. De koster ikke meget, og det er en virkelig billig måde at få kunst i høj kvalitet op at hænge i sit hjem. Der er mange forskellige super flotte klassiske danske plakater. Du kender måske Cirkel Kaffe – kaffepigen plakat. Det er et klassisk motiv, som de fleste kender, og den super populære plakat koster ikke mange penge. Cirkel Kaffe – kaffepigen plakat forestiller en afrikansk kvinde i profil, som er tegnet af Aage Sikker Hansen i 1955. Motivet er super populært og et klassisk motiv i de danske hjem. Hvis man kan lide plakater, så er det virkelig en klassiker, for det er dansk plakatkunst når det er bedst. Find Cirkel Kaffe – kaffepigen plakat på plakatforretningen.dk, hvor du kan finde mange forskellige spændende kunstplakater og traditionelle danske designerplakater, som sælges til gode priser online.

 

Unikke motiver lavet af Jacob Herskind

På Plakatforretningen.dk kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige spændende plakater til gode priser, og du kan bl.a. flotte og ægte kunstplakater med forskellige danske- og udenlandske kunstneres værker, som er blevet trykt på plakater, så de kan hænge hjemme i stuerne. Du kan bl.a. finde Jacob Herskind plakater i sortimentet. Jacob Herskind laver en slags pop-art i en meget naiv streg, med bl.a. hunde og ”indianere” som motiver. De Jacob Herskind plakater, du kan købe på siden hedder hhv. Dogville og Indiville og består begge to af tolv kvadrater på grå baggrund. De tolv kvadrater har så hhv. et hundemotiv eller et indianermotiv. Plakaterne måler 100x70 cm og sælges til en god pris. Find forskellige gode bud på kunstplakater på siden, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, som du gerne vil have op og hænge derhjemme. Der er mange forskellige ting at vælge imellem, fx Jacob Herskind plakater.

 

Kategorier