Hos Designerlys.dk finder du bl.a. lamper fra Frandsen Lighting og Fritz Hansen lamper til gode priser

Ønsker du dig en ny smart lampe til en rum i dit hjem, så går du ikke galt ved at tage et kig på denne hjemmeside lige her www.designerlys.dk hvor Designerlys.dk giver dig et godt indblik i deres udvalg af bl.a. Frandsen Lighting og Fritz Hansen lamper.

Designerlys.dk

Moderne Lamper fra Frandsen Lighting

Besøger du deres hjemmeside, kommer du ind til en super inspirerende verden hvor du kan være sikker på at kunne få en masse gode ideer til hvordan du kan gøre dit hjem mere spændende og moderne ved hjælp af de helt rette lamper. Designerlys.dk har stor erfaring med at handle lamper til mange forskellige typer kunder, og du kan derfor være sikker på at kunne finde lamper, der passer til dig. Start med at tage et kig på deres udvalg af lamper fra Frandsen Lighting. Frandsen Ligthing er bl.a. kendte for at lave lamper i spændende materialer, der ikke er at finde i alle lampe mærker. Se fx deres udvalg af lamper i messing eller kobber. Med Frandsen Ligthing lamper i messing eller kobber får du en lampe, der både er unik og som giver en dejlig varme og personlighed i dit hjem.

Fritz Hansen lamper i elegante design

Når du besøger deres hjemmeside, kan du også med stor fordel tage et kig på deres udvalg af Fritz Hansen lamper. Fritz Hansen lamper er lamper i et super klassisk og tidløst design, der i årtier har pyntet i danskernes hjem. Det spændende ved Fritz Hansen lamper er, at deres klassiske og elegante design altid er innovativt og nyt, og derfor aldrig bliver ordinært og almindeligt. Dette skyldes at Fritz Hansen har næsten 150 års erfaring med at designe lamper, og derfor har dyb indsigt i hvordan man fornyer og forbedrer design.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og få en masse inspiration af deres store udvalg af lamper der måske kan passe ind i dit hjem.

Kategorier