Hos Futon House finder du bl.a. smart og praktisk sovesofa og senge i flotte design

Er du på udkig efter en ny sovesofa? Hos Futon House finder du senge, der både er praktiske og utrolig flotte. Nedenfor kan du læse mere om hvad de har at tilbyde dig.

Futon House

Super smart sovesofa

Hos Futon House finder du et lækkert udvalg af futonsenge og sovesofaer som du kan sove godt i om natten. Sengen er et helt essentielt og nødvendigt møbel i en bolig, men desværre tager de fleste senge også en stor del af pladsen i det enkelte rum og det kan resultere i diverse udfordringer, hvis man bor småt. En lækker sovesofa fra Futon House giver dig muligheden for at leve småt, men utrolig godt. En sovesofa kan på et splitsekund forvandles fra en traditionel sofa til en dobbeltseng og omvendt ligeså. Har du kun et rum til rådighed og står du og skal vælge mellem et flot kontor med masser af gulvplads og et komfortabelt gæsteværelse, er der altså ingen grund til panik. Til trods for, at møblet er yderst praktisk, er der ikke gået på kompromis med det æstetiske. Futon House fører udelukkende senge fra vellidte mærker, der prioriterer design højt. En sovesofa fra det store udvalg hos Futon House kommer blandt andet fra mærker som Innovation Living og Karup Partners.

Senge i høj kvalitet

Er der plads nok i boligen, hælder du måske lidt mere til traditionelle senge. Mange af de forskellige design tager udgangspunkt i den japanske futon, men har et flot skandinavisk præg, der betyder, at de passer ind i de fleste danske hjem. Sortimentet byder på senge i flere forskellige højder – du finder både sengerammer, der ligger tæt på gulvet samt sengerammer, hvor der er mere luft under og hvor der dermed er mulighed for opbevaring. Er du på udkig efter en ny seng og er du allerede indehaver af en lækker madras, der passer perfekt til din krop? I så fald, kan du nøjes med at investere i en ny og flot sengeramme med et enkelt og funktionelt design. Trænger du til en god nats søvn, så du er veludhvilet dagen efter, kan du med fordel tage et kig forbi Futon House og udforske deres udvalg af senge.

Klik ind på www.futonhouse.dk og find din drømmeseng.

Kategorier