Hos ILVA Max Jessen Terndrup finder du bl.a. Hjort Knudsen møbler og HAY spisebordsstole

ILVA Max Jessen Terndrup har et flot udvalg af designermøbler til gode priser. Læs bl.a. om udvalget af HAY spisebordsstole samt udvalget af møbler fra Hjort Knudsen her. 

ILVA Max Jessen Terndrup

Møbler fra Hjort Knudsen

Hos ILVA Max Jessen Terndrup kan du finde et stort udvalg af smukke møbler til hjemmet eller forretningen. Der er bl.a. et flot udvalg af Hjort Knudsen møbler, heriblandt mange flotte lænestole. Når man kommer hjem fra arbejde eller kom ind ude fra haven efter flere timers havearbejde, hvad er så bedre end at sætte sig i en dejlig, blød og komfortabel lænestol med en kop kaffe eller et koldt glas saftvand? Hjort Knudsen lænestole er den slags enormt komfortable og dejligt polstrede kvalitetsprodukter, som giver en super understøttelse til kroppen og som giver en dejlig afslapning. Der er også mange forskellige andre møbler fra Hjort Knudsen, bl.a. spiseborde, sofaer og sofaborde. Det smukke Samsø planke sofabord fra Hjort Knudsen er et flot eksempel på simpelt men sublimt design fra dansk designtradition, der rækker helt tilbage til 70’erne. Se det smukke udvalg af designermøbler på www.max-jessen.dk, hvor du kan finde lige det, du står og mangler.

HAY spisebordsstole i smarte design

ILVA Max Jessen Terndrup har også et flot udvalg af HAY spisebordsstole i butikken. Du kan selv komme og prøve de komfortable stole i butikken, men du kan også bestille online og få leveret lige til døren. Der er adskillige smukke designs at vælge imellem, og mon ikke du kan finde de perfekte HAY spisebordsstole i butikken til dit spisebord. Spisebordsstole er en vigtig ting. Det er rundt om spisebordet at familien samles og tilbringer vigtig tid sammen imellem arbejde, lektier, fritidsaktiviteter og søvn, og derfor skal stolene være komfortable og indbydende. Og så må de selvfølgelig gerne være smukke samtidig og matche bordet. Og det er netop det, som HAY spisebordsstole er: enormt smukke og meget komfortable. Der er mange forskellige modeller bl.a. Result, About a Chair, Soft Edge og mange flere, som du vil elske og som du kan se nærmere på inde på siden max-jessen.dk.

Kategorier