Kæmpe udvalg af rygpuder og pallehynder til ethvert behov

Hos MyStack er det kun fantasien der sætter grænser, hvad angår møbelsammensætninger og materialekombinationer. Kunne du for eksempel tænke dig en pallesofa i en særlig form eller størrelse, eller måske rygpuder eller pallehynder til en stærk pris, er dette afgjort forhandleren for dig.

MyStack

Rygpuder til både ude og inde

Drømmer du om nye havemøbler til terrassen, kan du hos MyStack finde den perfekte løsning. Her tilbydes der rygpude i adskillige slidstærke og lækre materialer, så uanset om du skal bruge rygpuder til udendørsbrug eller inde i stuen, går du ikke galt med deres udvalg. Du kan for eksempel finde udendørsvarianter der består af en indre fiberpose fyldt med skumgranulat, og samtlige tekstiler har en martindale på mellem 33.000 og hele 600.000. Du har naturligvis flere forskellige farver betræk at vælge imellem når du køber rygpuder online hos MyStack. Der tilbydes desuden bæredygtige rygpuder, der er fremstillet af skum som har været tilovers hos en dansk møbelproducent, hvilket gør dem til et oplagt valg hvis du vil slå et slag for miljøet. Dette er blot nogle af mulighederne hos den populære forhandler, så besøg webshoppen og se nærmere på hele udvalget af rygpuder.

Pallehynder i topkvalitet

Kunne du tænke dig et hyggeligt, behageligt og praktisk loungeareal i haven eller på terrassen, er en pallesofa fra MyStack værd at overveje. Med en pallesofa har du mange muligheder, både hvad angår form, størrelse og look. Også når det kommer til pallehynder har du mange valgmuligheder, og der tilbydes naturligvis også pallehynder til indendørs brug. Her har du desuden mulighed for at gøre din personlige indsats for miljøet, da der føres bæredygtige pallehynder i topkvalitet. Du kan for eksempel finde pallehynder, hvor madrasserne produceres af overskudsskum fra den danske møbelproduktion, hvilket sidenhen granuleres og presses sammen før det skæres i de rette former. Besøg webshoppen og bliv klogere på deres flotte og lækre pallehynder.

Kategorier