Latex madras eller Jensen seng? Læs mere om udvalget på schwarz.dk her

Leder du efter en Latex madras, eller er du på udkig efter en af de famøse Jensen senge? Schwarz Senge leverer topkvalitet til soveværelset fra en række af de bedste mærker. Se de forskellige kontinentalsenge, sengegavle, madrasser, puder og meget mere via få klik inde på schwarz.dk.

Schwarz Senge

Køb din latex madras fra mærker som Dunlopillo og Röwa

Mange danskere foretrækker en latex madras i soveværelset, og Schwarz Senge forhandler mange typer fra de bedste producenter. Køb latex madrasser fra øverste skuffe på schwarz.dk, der sælger fra Dunlopillo, Re, Röwa og andre brands. Der er mange fordele ved at gå over til en latex madras, og disse er nærmere beskrevet i kategorien online. Med dette materiale får man en blød madras, som følger kroppens konturer og med særligt åndbare egenskaber. Læs mere om latex og madrasserne online, og se de forskellige muligheder fra Re, Röwa, Dunlopillo etc.

Jensen seng - Flotte muligheder hos Schwarz Senge

Køb din Jensen seng hos Schwarz Senge, som er storforhandler af kontinentalsenge og elevationssenge fra Jensen Beds. Det er norsk producerede senge fra fabrikken i Svelvik. Der er tale om nogle af de bedste senge, som er produceret i Norden, og som har sat Norge på verdenskortet i sengeverdenen. Hvis du er den type person, der ikke vil gå ned på sovekomfort og kvaliteten af din søvn, er Jensen Beds et mærke, du bør kigge nærmere på. Jensen senge er lig godt håndværk, der er skabt med udgangspunkt i at skabe maksimal, individuel komfort. Det fås ikke bedre end en Jensen seng. Læs mere om mærket og se de forskellige elevationssenge, kontinentalsenge og andre sengetyper derfra på www.schwarz.dk.

Danskerne sover ikke godt nok, og det er en skam. En god seng kan gøre en kæmpe forskel for søvnkvaliteten og velvære. Schwarz Senge forhandler kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser, latex madrasser og meget mere til soveværelset fra brands som Jensen Beds, Dunlopillo, Getama, Selecta og Röwa. Klik ind på www.schwarz.dk, eller se udvalget i København Ø.

Kategorier