Nykant forhandler flot indretning i træ, såsom hængende tøjstativer og egetræshylder

Hos Nykant har de en passion for træ. Denne familieejede virksomhed designer danske møbler i træ, der produceres i Slovenien, hvorefter de transporteres til Danmark. De mange flotte designs tager brug af minimalistiske snit, der danner flotte funktionelle møbler i et af verdens mest bæredygtige råstoffer, nemlig træet. Læs mere om deres hængende tøjstativer eller de flotte egetræshylder herunder.

Nykant

Køb et smukt hængende tøjstativ til dit tøj i hjemmet

Et hængende tøjstativ fra Nykant er nemt at sætte op i både entréen, soveværelset eller på kontoret. Et hængende tøjstativ i træ gør det muligt for dig at organisere og præsentere dit tøj og dine jakker på en måde, der gavner hjemmets atmosfære, samt giver et godt førstehåndsindtryk. Et hængende tøjstativ fra Nykant er dog meget mere end bare funktionelt. Dets simple design og lækre materiale er nemlig med til både at organisere og give en smule kant i nogle af hjemmets vigtigste rum. Monterer du for eksempel et hængende tøjstativ i gangen, er det et af de første møbler, man mødes af, og derfor et vigtigt møbel at være bevidst om. Når du vælger et hængende tøjstativ fra Nykant, signalerer du en bevidsthed om netop dette, samt sans for både detaljer og indretning.

Simple og stilrene egetræshylder til alle rum

Egetræshylder er et andet møbel fra Nykant, der både er nemt at montere, yder god funktionalitet og ser godt ud. Egetræshylder under navnet Ingeborg, er en solid egetræshylde, der fås i tre slags overfladebehandlinger. Vælg nemlig mellem både hvidolie, sortolie og naturolie. Disse flotte egetræshylder kan bruges til alt hvad hjertet begærer, hvad end det er små nips, billeder, bøger eller andet, du ønsker at organisere eller udstille. Egetræshylder fra Nykant passer til de fleste hjem på grund af deres simple skandinaviske design og lige linjer. De installeres ved at blive monteret helt ind til væggen, hvor du dog helt selv bestemmer, om de skal vende op eller ned. Du bestemmer ligeledes helt selv, hvilket rum du hænger dem op i, da egetræshylder fra Nykant kan hænge i alle hjemmets rum helt problemfrit. Find hylder i flere forskellige størrelser på www.nykant.dk, så du kan bestille modeller hjem, der passer netop der, hvor du ønsker at hænge dem op.

På www.nykant.dk finder du meget mere end hylder og tøjstativer. Besøg denne store webshop, hvis du interesserer dig i alt fra borde til bænke, og læs mere om den hurtige levering eller de gode anmeldelser på diverse sociale platforme.

 

 

Kategorier