Sæt prikken over i'et i jeres hjem med en flot tæppe løber eller kelimtæpper

Mangler du et flot tæppe hjem til boligen til at sætte prikken over i’et i jeres indretning? Så er den danske butik Noeola på Gl. Kongevej i København den helt rigtige at starte med at kigge i. Her har de nemlig samlet et super flot og unikt udvalg af tæpper, som vil se enormt flotte ud hjemme i privaten. Butikkens udvalg af farverige kelimtæpper er især ét man ikke må glemme at tage et kig på, ligesom deres kategori tæppe løber også har rigtig mange fine tæpper at byde på lige nu. Læs mere om begge dele herunder.

Noeola

Kelimtæpper fra Tyrkiet

Savner du et flot tæppe hjem til boligen til ligesom at binde rummet sammen? Så er kelimtæpper som dem du lige nu kan købe hos Noeola det helt rette valg. Kelimtæpperne er udvalgt og importeret fra Tyrkiet, hvor de i den grad har styr på det med at lave smukke tæpper. Klikker du ind på www.noeola.dk og tager et kig på deres katalog med kelimtæpper, vil du nok være enig. Udover at være utrolig smukke, har kelimtæpper samtidig et overraskende lang levetid, selv når de ligger i travle rum som køkkenet. Du vil derfor kunne glæde dig over dit nye kelimtæppe i mange år frem.

Flot tæppe løber

Foruden kelimtæpper kan du blandt andet også købe en flot tæppe løber hos Noeola.dk. Ligesom over i kategorien med kelimtæpper, er der her tale om utrolig smukt håndværk, som både behager øjnene og er dejlig blødt for fødderne. Besøger du butikkens hjemmeside for at kigge på de fine kelimtæppe eller måske for at lede efter en tæppe løber, og skulle det ske at du har spørgsmål, kan du altid rette henvendelse til butikkens ejer, som ved utrolig meget om både tæppe løber og kelimtæpper. Alternativt kan du også kigge forbi den hyggelige butik på Gl. Kongevej.

Kategorier