Shop en førsteklasses Tempur kontinental seng

Køb en kontinental seng fra Tempur samt boxmadrasser, elevationssenge og plansenge. SengeSpecialisten sælger ekstra meget fra dette mærke, som beskrives nærmere herunder. Bemærk, at du også finder kvalitetsprodukter til soveværelset fra Auping, Dunlopillo, Ringsted Dun, Temprakon og andre fabrikanter.

SengeSpecialisten

Find bl.a. en Tempur elevationsseng og andre typer online

Som sagt, finder du en del sengetyper fra Tempur som fx boxmadrasser og elevationssenge. Ved at vælge en Tempur løsning får du 15 års garanti, så du kan være helt sikker på at kunne få en god søvnoplevelse i over et årti. Det innovative madrasdesign fra Tempur er en af grundene til den store popularitet, og den personlige kropsstøtte går ind og former madrassen efter din krops form.  Det skandinaviske design er også en af grundene til, at mange vælger Tempur plansenge, boxmadrasser med mere. Den smarte trykaflastning betyder, at kropsvægten fordeles jævnligt. Ganske simpelt er dette en leverandør til dem, som aldrig går ned på kvalitet i forhold til søvn, design, værdi for penge osv.

Kig på en luksus kontinental seng hos SengeSpecialisten

En kontinental seng er en af de mest eftertragtede former, da dens tre lag går ind og giver en suveræn komfort. Som bekendt er en kontinental seng opbygget af en boxmadras, springmadras og topmadras, der sammen giver den helt perfekte soveoplevelse. Online hos SengeSpecialisten kan du fx finde en kontinental seng fra Viva Beds, Jensen og Dunlopillo, og du er i stand til at kigge nærmere på modellerne på www.sengespecialisten.dk. Kom forbi en af de lokale butikker, og prøv din nye kontinental seng inden køb. Alle kroppe er forskellige, og derfor er det vigtigt med god service, når det kommer til køb af ny seng.

En Tempur kontinental seng er et foretrukket valg, men du finder også modeller fra Wonderland, Carpe Diem, Viva Beds, Jensen og en del andre brands. Der er tale om danske og udenlandske mærker, som er nøje udvalgt pga. brug af avancerede teknologier, flot design og mange andre parametre, der er væsentlige at tage stilling til ved valg af ny seng.

Kategorier