Skifterammer med rigtigt glas og passepartout efter mål hos Skinnerup Rammer

Hos Skinnerup Rammer får du ikke kun skifterammer og passepartout efter mål – du får også fantastisk service og produkter lavet i den fineste kvalitet på et håndværksmæssigt højt niveau. Derfor er der al mulig grund til at besøge skinneruprammer.dk, når du vil have nye rammer, ophæng eller billeder.

Skinnerup Rammer

Skifterammer med rigtigt glas

Skinnerup Rammer har et stort udvalg af skifterammer med rigtigt glas. Det vil sige, at du kan få lige præcis det, du står og mangler. Dine fotos, plakater og billeder fortjener at blive præsenteret på bedst mulige måde, ligesom det heller ikke er underordnet, om selve rammen skal være af eg, aluminium eller noget tredje. For hvad nytter det at have en smuk plakat, hvis en klodset ramme, der ikke matcher billedet, ødelægger udtrykket? Det forstår de hos Skinnerup Rammer, hvilket netop afspejles i deres store sortiment af skifterammer. Dertil kommer, at du ikke behøver at betale det hvide ud af øjnene – på trods af at deres skifterammer altid er i høj kvalitet. Virksomheden blev etableret i 1992, så de ved altså, hvad de snakker om.

Passepartout efter mål

Hvis du derimod leder efter at få lavet passepartout efter mål til dine billeder, så kan Skinnerup Rammer også sagtens hjælpe dig. Som sagt har de efterhånden mange års erfaring, og det er immervæk en fordel, hvis du gerne vil have dem til at lave en unik passepartout efter mål. For selvom du måske tænker, at du nemt kan tage et stykke karton og skære et hul i, så er det altså lidt mere kompliceret end som så. Der skal nemlig ikke mange mikrometers fejlskæring til, før hele udtrykket ødelægges, og det er altså ærgerligt, når dine billeder helst skal udtrykke skønhed. Så klik ind på skinneruprammer.dk allerede nu og få sat produktionen af en specialfremstillet passepartout efter mål i gang – du bliver glad for det i længden.

 

Kategorier