Trævægge og sofaborde i en rustik kvalitet

Et rustikt sofabord er prikken over i’et i stuen og er samlingspunktet for hygge og liv i familien. Møbelstrøm har gjort meget ud af deres design af disse. Hvis du leder efter en anden måde at forny stuen på, så kig på sortimentet af trævægge på mobelstrom.dk.

Møbelstrøm

Køb et rustikt eller minimalt sofabord hos Møbelstrøm

Sofabordet sætter sammen med sofaen tonen i stuen. Møbelstrøm udvikler custom sofaborde med kærlighed, som du finder i flere materialer. Der sælges rustikke modeller, men du finder også mere minimalistiske borde i metal og glas. Det er naturligvis vigtigt, at du tænker på resten af stuen, når du vælger et nyt sofabord, så der skabes en helhed, du er tilfreds med. Vælg mellem udgaver i laminat, finér og massivt træ. På mobelstrom.dk burde det være muligt at finde et nyt sofabord, der indgår i stuen som en naturlig del. Prislejet varierer også betydeligt, hvor du finder flotte borde til sofastuen for under tusind kroner, men også massive og rustikke sofaborde til flere tusinde kroner. Hos Møbelstrøm er der generelt en god sammenhæng mellem pris og kvalitet, uanset om man kigger på nyt sofabord eller andre møbler på siden.

Flotte trævægge, der er lette at montere

Det er billigt at forny indtrykket i et rum med trævægge. Opsæt én eller flere, og få øjeblikkelig forandring i stuen, kontoret, soveværelset osv. Møbelstrøm forhandler trævægge med montageklæber, der gør det hurtigt at sætte dem op. Montering er inkluderet i prisen på mobelstrom.dk. De fleste danskere er slet ikke klar over denne indretningsmulighed, og det er en skam. Man kan for en relativ lav sum penge få komplet fornyelse af stuen, køkkenet, soveværelset og andre rum ved at opsætte en trævæg. Møbelstrøm leverer disse i nåletræ og egetræ, der naturligvis giver et vidt forskelligt udtryk alt efter, hvilken trævæg du vælger.

Møbelstrøm er en dansk producent af custom kvalitetsmøbler. De kan anbefales pga. standarden, den gode service og også muligheden for fri fragt. Se udvalget af trævægge, rustikke sofaborde og andre typer online på mobelstrom.dk.

Kategorier