Brilleglas, skærmbriller og firmabriller på tilbud

Optikhuset har lige her på hjemmesiden et stort og varieret udvalg af briller, der blandt andet dækker over brilleglas, skærmbriller, firmabriller og meget mere – klik her for mere information.

Optikhuset.PNG (1)

Brilleglas til din styrke

Hos Optikhuset er det meget vigtigt, at dine briller passer perfekt til dig. Dette dækker selvfølgelig over flere parametre. For det første er det vigtigste, at brillerne gør dit syn bedre. Dette sørges for ved de forskellige typer og tykkelser af brilleglas. Brilleglas hos Optikhuset får tilpasset styrken til at svare til, hvad du har brug for. Dog skal brilleglas også indrammes. Dette sker ved de forskellige typer stel, der sammen med brilleglas udgør en hel brille. Klik her på www.optikhuset.dk for mere information om brilleglas.

Skærmbriller til kontormedarbejderen

Dernæst er det vigtigt at vide, hvad du skal bruge dine briller til. Der er forskellige typer brilleglas til forskellige behov. En af de situationer, hvor der oftest skal bruges briller, er, hvis du sidder ved en computer. Her er det ofte nødvendigt med skærmbriller. Det smarte ved skærmbriller er, at de modsat en privat eller læsebrille er tilpasset den særlige afstand, hvorved man normalt sidder fra computeren. Derfor er det også vigtigt, du bruger skærmbriller og ikke læsebriller, når du sidder ved computeren. Hvis ikke du passer på og skaffer dig nogle gode skærmbriller, kan du nemt få ondt i hovedet og i nakken samt ryggen. Find mere information på siden.

Spar penge på firmabriller

Lige her hos Optikhuset kan du også finde forskellige tilbud inden for firmabriller. Firmabriller dækker både over de førnævnte skærmbriller samt sikkerhedsbriller. Sikkerhedsbriller benyttes, hvis der arbejdes med for eksempel gnister. Disse typer firmabriller kan blive betalt igennem din arbejdsplads ifølge EU’s lovgivning.

Så hvis du søger en hjemmeside, hvor du kan finde en masse information om briller og kan finde gode tilbud til både brilleglas og brillestel, er Optikhuset uden tvivl et sted, der er noget for dig.

Kategorier